AV Werving & Selectie
AV Werving & Selectie
Nieuw

Accountmanager

Breda, Nederland (hybride)
Werknemer
Buitendienst
€ 65.000 / jaar

Wil jij onderdeel uitmaken van een innovatieve marktleider in lineairtechniek? Als Accountmanager bij LM Systems ben je de schakel tussen klanten in de maakindustrie en onze maatwerkoplossingen. Je krijgt veel vrijheid en plant afspraken met klanten die je vanuit huis bezoekt. Met jouw commerciële drive zorg je voor groeiende klantenbinding en voor je eigen klantenportefeuille in Zuidwest-Nederland. Door de expertise bij LM Systems en maatwerkoplossingen denk je gericht mee met de klant.

Taken

In deze functie ben jij het gezicht van LM Systems in Zuidwest-Nederland. Jouw technische kennis en commerciële vaardigheden zijn onmisbaar om onze klanten te adviseren over de juiste producten en oplossingen. Je onderhoudt relaties met machinebouwers die in een diversiteit aan branches werkzaam zijn en jij weet precies wat er speelt bij de klant. Dit doe je samen met een ervaren binnendienstteam. Jouw rol is cruciaal voor het vergroten van onze marktpositie en klanttevredenheid in de regio. Naast relatiemanagement, ben je verantwoordelijk voor het werven van nieuwe klanten en het binnenhalen van mooie projecten.

Kortom, jij bent succesvol in het:

  • onderhouden en uitbreiden van klantrelaties in de regio Zuidwest Nederland;
  • adviseren van klanten over technische oplossingen en producten;
  • acquireren van nieuwe klanten binnen de maakindustrie;
  • rapporteren van klantcontacten en omzetresultaten.

Vereisten

Jij bent iemand die zowel commercieel als technisch sterk is. Je krijgt energie van klantcontact en weet vanuit technische kennis die LM Systems heeft de klant te adviseren. Je denkt met hen mee vanaf de blauwdruk van de machine. Daarnaast ben je goed in het opbouwen van langdurige klantrelaties en haal je voldoening uit het behalen van commerciële resultaten.

Vink jij deze checklist ook af?

  • een afgeronde mbo- of hbo-opleiding in een technische of commerciële richting;
  • minimaal 3 jaar werkervaring in een commerciële buitendienstfunctie;
  • ervaring met de verkoop van technische producten;
  • affiniteit met techniek.

Benefits

LM Systems is gevestigd in Veenendaal. Je zult werkzaam zijn vanuit huis en bent veel onderweg naar klanten in de regio. Je wordt gefaciliteerd met een mooi thuiskantoor en krijgt vrijheid om je eigen agenda in te delen. Van hieruit onderhoud je contact met klanten in Zuidwest-Nederland, met focus op de maakindustrie.

Als gedreven Accountmanager kun jij rekenen op:

Een uitdagende functie binnen een dynamisch en groeiend bedrijf. Bij LM Systems wordt je professioneel opgeleid en krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Bovendien bieden wij jou de kans om binnen een marktleider te werken met hoogwaardige technische producten.

Op basis van een fulltime dienstverband krijg je daarbovenop:

  • een salaris tot €000,- per jaar;
  • een bonusregeling;
  • een leaseauto, telefoon en laptop;
  • 25 vakantiedagen;
  • lid van CAO Metaal en Techniek.

LM Systems is dé specialist op het gebied van lineairtechniek en levert innovatieve maatwerkoplossingen aan de maakindustrie. Met meer dan 30 medewerkers in Nederland en België, werken wij aan oplossingen die maatwerk vereisen. Wij onderscheiden ons door onze klantgerichtheid, hoge service en diepgaande technische kennis. Bij ons heerst een informele sfeer met veel ruimte voor eigen initiatief.

Eén klik verwijderd van jouw nieuwe baan

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature en heb je de checklist afgevinkt? Wacht dan niet te lang, want zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden, sluiten we de vacature. Solliciteren doe je simpel en snel via onze solliciteer-button. Vergeet niet om een up-to-date cv en een gerichte motivatie toe te voegen. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Aron Veenendaal via telefoonnummer 06 19205064. Misschien spreken we elkaar dan snel!

Bijgewerkt: 38 seconden geleden
Vacature ID: 12510186
Probleem melden

AV Werving & Selectie

11-50 medewerkers
Werving en selectie

Al sinds 2000 is AV dé specialist in het werven, searchen, selecteren, bemiddelen en ontwikkelen van commerciële professionals. Wij helpen professionals, managers, directie en daa…

Meer informatie
  1. Accountmanager