AV Werving & Selectie
AV Werving & Selectie
Nieuw

Verkoopadviseur beddenwinkel

Werknemer
Verkoop
€ 41.472 / jaar

Fidder Slapen breidt uit met een nieuwe vestiging in Zeist, waar luxe beddenmerken zoals Hästens en Carpe Diem centraal staan. Als Verkoopadviseur speel jij een cruciale rol in het begeleiden van klanten naar hun ideale bed. Waarom kiezen voor Fidder Slapen? Door onze exclusieve merken en gepersonaliseerde service bieden wij een unieke winkelervaring die verder gaat dan alleen een verkoop.

Taken

Maak het verschil als Verkoopadviseur in Zeist

Als Verkoopadviseur bij Fidder Slapen, ben je de sleutel tot een rustgevende nachtrust. Jij vertegenwoordigt eersteklas beddenmerken. Jouw taak is om klanten te begeleiden bij het aanschaffen van hun droom bed. Jij biedt de juiste kennis en expertise om klanten te helpen de juiste keuzes te maken. Je luistert naar de behoeften en analyseert de slaapgewoonten van de klant. Op basis daarvan bied jij een op maat gemaakte oplossing voor een optimale nachtrust.

Als Verkoopadviseur neem je graag de tijd om de behoeften van de klanten te begrijpen. Daarnaast zorg je voor een gastvrije en comfortabele winkelbeleving.

Met veel plezier ga jij aan de slag met het:

• verkopen van bedden, kasten en accessoires;

• offertes en orders correct opstellen en verwerken;

• helpen de winkel schoon en netjes te houden.

Vereisten

Voor deze vacature neem jij mee:

Je bent empathisch, geduldig, en hebt uitstekende luistervaardigheden, waardoor je in staat bent de diepste slaapbehoeften van klanten te begrijpen. Je streeft ernaar om klanten niet alleen tevreden te stellen, maar ze ook te inspireren om te genieten van de beste nachtrust van hun leven. Je bent bereid je collega’s te helpen door indien nodig op een andere locatie te werken. Vink jij deze checklist ook af?

• je bent representatief met een verzorgde uitstraling;

• minimaal 3 jaar werkervaring in vergelijkbaar rol;

• je bent communicatief sterk en spreekt makkelijk mensen aan;

• je bent bereid om op zaterdagen en feestdagen te werken.

Jouw werkgebied

De nieuwe winkel van Fidder Slapen bevindt zich in Zeist, midden in het centrum, op een goed bereikbare locatie. Je kunt voor de deur en in de nabije omgeving parkeren. Of je nu uit Amersfoort, Utrecht of Zeist zelf komt, je bent snel op je werk.

Benefits

Als gedreven adviseur kun jij rekenen op:

Bij Fidder Slapen kom je in een relaxte en inspirerende werkomgeving terecht. Je wordt onderdeel van een toegewijd team dat klaarstaat om jouw professionele ontwikkeling te ondersteunen. Fidder Slapen biedt gunstige werktijden en een gezonde balans tussen werk en privé. Op basis van een fulltime dienstverband krijg je daarbovenop:

• salaris tussen de €2.900 en €3.200 bruto per maand o.b.v. kennis en ervaring;

• eventuele bonus;

• mogelijkheid om parttime of fulltime te werken in overleg;

• 25 vakantiedagen;

• uitstekende pensioenregeling;

• reiskostenvergoeding;

• riante personeelskorting;

• trainingen en cursussen om je vakkennis te verbreden.

Werken bij Fidder Slapen

Fidder Slapen, opgericht in 1936, is een gerenommeerde naam in slaapoplossingen. Hun kernactiviteit is het aanbieden van hoogwaardige bedden, matrassen en slaapaccessoires. Ze hebben een blijvende impact op het welzijn van hun klanten door hen te helpen de beste nachtrust te vinden. Hun deskundige adviseurs bieden gepersonaliseerd slaapadvies in een gastvrije omgeving. Met meer dan 85 jaar ervaring streven ze ernaar om kwaliteit en comfort te leveren aan hun loyale klantenkring in Woerden en omstreken. Fidder Slapen staat synoniem voor vertrouwen, expertise en uitmuntende service in de wereld van slaap.

Eén klik verwijderd van jouw nieuwe baan

Word je enthousiast van deze vacature en heb je de checklist afgevinkt? Wacht dan niet te lang! Solliciteren doe je simpel en snel via onze solliciteer-button. Vergeet je niet om een up-to-date cv toe te voegen? Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Fleur de Graaf via telefoonnummer 033 286 0150. Misschien spreken we elkaar dan snel!

Bijgewerkt: 3 minuten geleden
Vacature ID: 12438755
Probleem melden

AV Werving & Selectie

11-50 medewerkers
Werving en selectie

Al sinds 2000 is AV dé specialist in het werven, searchen, selecteren, bemiddelen en ontwikkelen van commerciële professionals. Wij helpen professionals, managers, directie en daa…

Meer informatie
  1. Verkoopadviseur beddenwinkel