AV Werving & Selectie
AV Werving & Selectie
Nieuw

Marketing Medewerker

Utrecht, Nederland (hybride)
Werknemer
Marketing en Communicatie
€ 51.840 / jaar

Word jij enthousiast van een allround marketing uitdaging, waarin allerlei aspecten van marketing & sales voorbij komen, zowel klassiek als modern, off- & online? Ben jij creatief en analytisch ingesteld? Dan is deze fulltime vacature voor Marketing & Digital Sales bij HellermannTyton in Amersfoort perfect voor jou! Je werkt bij een internationale marktleider in kabelmanagement, binnen een hecht team. Met volop ruimte voor eigen inbreng, ontwikkelingsmogelijkheden en een mensgerichte werkomgeving biedt HellermannTyton jou dé plek om je marketingtalent naar een hoger niveau te tillen.

Taken

Maak het verschil als Marketing & Digital Sales in Amersfoort

Als Marketing & Digital Sales specialist bij HellermannTyton ben je verantwoordelijk voor de marketingstrategieën in Nederland en België. Samen met een multidisciplinair team zorg je voor het vormgeven en uitvoeren van zowel traditionele als digitale campagnes, van beurzen en productintroducties tot sociale media en contentmarketing. Jij voelt je aangesproken door het hele marketingspectrum, van brand- en imagebuilding tot leadgeneratie. In deze veelzijdige rol werk je nauw samen met de accountmanagers en productmanagers, en heb je regelmatig contact met het marketingteam op EMEA-niveau. Met jouw creativiteit en strategisch inzicht til jij de merkpositionering van HellermannTyton naar een hoger plan.

Kortom, jij pakt de regie bij het:

  • ontwikkelen en uitvoeren van marketingstrategieën voor Nederland en België;
  • creëren van merk-, product- en klantcampagnes;
  • beheren en optimaliseren van de website en landingspagina’s;
  • uitvoeren van SEO, SEA en sociale mediastrategieën;
  • organiseren van beurzen en evenementen.

Vereisten

Voor deze vacature neem jij mee:

Je hebt een passie voor marketing en digital sales, en weet dit om te zetten in creatieve en effectieve campagnes. Jij kunt de boodschap van HellermannTyton perfect vertalen naar de juiste doelgroep en draagt bij aan de groei van het bedrijf. Je werkt zelfstandig, maar weet ook goed samen te werken met collega's uit verschillende disciplines. Daarnaast ben je zorgvuldig, gestructureerd en altijd op zoek naar manieren om te verbeteren.. Vink jij deze checklist ook af?

  • minimaal 2 jaar ervaring in B2B-marketing, bij voorkeur in een technische omgeving;
  • een opleiding binnen de vakgebieden Marketing, E-Business of E-Commerce;
  • ervaring met tools als CMS-systemen, analysetools en CRM-systemen;
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • ervaring met databases, PIM- en MDM-systemen zoals STEP.

Jouw werkgebied

Je werkt vanuit het kantoor van HellermannTyton in Amersfoort, op een goed bereikbare locatie vlak bij de A1 en A28. De moderne werkplek biedt ruime faciliteiten, zoals een eigen parkeerplaats en flexibele werkruimtes. Naast jouw werkplek ben je regelmatig onderweg naar beurzen of distributiepartners, waardoor geen dag hetzelfde is.

Benefits

Als gedreven Marketing medewerker kun jij rekenen op:

Een uitdagende werkomgeving in een internationale onderneming, waar je volop mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen. HellermannTyton biedt jou alle middelen om jouw werk goed uit te voeren, zoals een laptop en toegang tot de nieuwste tools voor digitale marketing. Daarnaast kun je rekenen op professionele begeleiding om jouw volgende carrièrestap te zetten.

  • een maandsalaris tot €4000 o.b.v. kennis en ervaring;
  • een werkweek van 32 tot 40 uur;
  • 30 vakantiedagen;
  • 2/3 bijdrage aan het pensioen;
  • laptop en telefoon van de zaak;
  • diverse extra’s zoals een kerstpakket, paas- en sint presentje, werkfruit, goede koffie, een goed gevulde koelkast met fris.

Werken bij HellermannTyton

HellermannTyton is marktleider op het gebied van innovatieve oplossingen voor kabelmanagement. Ze werken samen met klanten in de maakindustrie en distributiepartners om de efficiëntie en duurzaamheid in de industrie te verhogen. Binnen het team heerst een mensgerichte, professionele sfeer waar samenwerken centraal staat. Samen streven zij naar voortdurende verbetering binnen hun belangrijke pijlers: People, Product, Planet en Governance.

Eén klik verwijderd van jouw nieuwe baan

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature en heb je de checklist afgevinkt? Wacht dan niet te lang. Solliciteren doe je simpel en snel via onze solliciteer-button. Vergeet je niet om een up-to-date cv toe te voegen? Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Didani Raoef via telefoonnummer 06-16120043. Misschien spreken we elkaar dan snel!

Bijgewerkt: 37 seconden geleden
Vacature ID: 12432054
Probleem melden

AV Werving & Selectie

11-50 medewerkers
Werving en selectie

Al sinds 2000 is AV dé specialist in het werven, searchen, selecteren, bemiddelen en ontwikkelen van commerciële professionals. Wij helpen professionals, managers, directie en daa…

Meer informatie
  1. Marketing Medewerker