AV Werving & Selectie
AV Werving & Selectie

Senior New Business Manager Zorg

Ede, Nederland (hybride)
Werknemer
Buitendienst
€ 97.000 / jaar

Ben jij een ervaren accountmanager met een passie voor zorg én grote commerciële drive? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! Adapcare zoekt een gedreven Senior Accountmanager die verantwoordelijk is voor de uitbreiding van het klantenportfolio. Je krijgt de kans om een significant verschil te maken binnen een innovatieve en snel ontwikkelende organisatie, waar jouw input direct impact maakt in de zorg.

Taken

Maak het verschil als Senior Accountmanager New Business in Ede

Als Senior Account Executive bij Adapcare speel je een cruciale rol in de groei van het klantenbestand. Jij bent degene die ervoor zorgt dat innovatieve oplossingen, zoals Pluriform Zorg en App Anne het zorgmedewerkers, maar ook cliënten, steeds makkelijker maakt om alles rondom de zorg te regelen en te rapporteren. Je onderhoudt relaties met bestaande klanten, maar richt je vooral op het uitbreiden van het portfolio door altijd actief te zijn in de markt. Daarvoor spreek je met verschillende marktpartijen. De focus ligt dus echt op het genereren van new business, waarbij jouw commerciële drive en kennis van de zorgsector essentieel zijn. Ook ben je betrokken bij de strategische ontwikkeling van ons productaanbod. Je hebt veel contact met diverse stakeholders binnen en buiten de organisatie, zoals productmanagement, consultants en de diverse zorginstellingen.

Kortom, jij pakt de regie bij het:

● ontwikkelen en uitvoeren van new business strategieën;

● uitbreiden van het klantenportfolio;

● identificeren van nieuwe marktkansen;

● onderhouden en versterken van klantrelaties;

● vertegenwoordigen van Adapcare op hoog niveau bij key accounts.

Vereisten

Voor deze vacature neem jij mee:

Jij bent een resultaatgerichte professional met een sterke commerciële instelling. Je hebt ervaring binnen de zorgsector, bij voorkeur in de GGZ. Je hebt een bewezen trackrecord in het uitrollen van nieuwe concepten en/of producten en beschikt over een uitgebreid netwerk binnen de zorg. Je bent organisatiesensitief en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden waarmee je op verschillende niveaus kunt schakelen. Daarnaast heb je een gedegen kennis van zorgsoftware en salestrajecten binnen de zorg.

Vink jij deze checklist ook af?

● afgeronde hbo opleiding;

● minimaal 7 jaar ervaring in een commerciële rol binnen de zorgsector;

● ervaring met zorgsoftware en ICT-oplossingen;

● bewezen trackrecord in new business development;

● netwerk in de GGZ is een sterke pré.

Jouw werkgebied

Jouw nieuwe werkplek bevindt zich in Ede, waar Adapcare is gevestigd in een modern en ruimtelijk kantoor. Hier vind je alle faciliteiten die je nodig hebt, van brainstormruimtes tot cabines om in alle rust te werken. Jouw klanten bevinden zich door heel Nederland. Je zit dus met klanten op locatie of je werkt gezellig vanuit het kantoor en er is ook een optie om thuis werk te verrichten.

Benefits

Als gedreven Senior Account Executive kun jij rekenen op:

Een uitdagende en veelzijdige rol binnen een organisatie die zich richt op innovatie en groei. Bij Adapcare krijg je de kans om impact te maken binnen de zorgsector en jezelf verder te ontwikkelen in een dynamische omgeving.

We bieden jou daarnaast uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals:

● salaris tot € 97.000,- per jaar;

● een winstuitkering;

● 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;

● leaseauto, laptop en telefoon;

● een goede pensioenregeling;

● korting op een sportschoolabonnement en mogelijkheden voor opleidingen.

Werken bij Adapcare

Adapcare is een toonaangevende leverancier van zorgsoftware, met als missie het verbinden van alle betrokkenen in het zorgproces via slimme software. Met producten als Pluriform Zorg en App Anne maken zij het verschil in de zorgsector, en met name in de GGZ zien zij enorme kansen. Bij ons werk je in een collegiale en laagdrempelige omgeving, waar samenwerking en innovatie centraal staan. Ons team is gemotiveerd om de zorg in Nederland naar een hoger niveau te tillen.

Eén klik verwijderd van jouw nieuwe baan

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature en heb je de checklist afgevinkt? Wacht dan niet te lang, want zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature. Solliciteren doe je simpel en snel via onze solliciteer-button. Vergeet je niet om een up-to-date cv en een gerichte motivatie toe te voegen? Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Achraf via telefoonnummer 0613402694. Misschien spreken we elkaar dan snel!

Bijgewerkt: 2 weken geleden
Vacature ID: 12338178
Probleem melden

AV Werving & Selectie

11-50 medewerkers
Werving en selectie

Al sinds 2000 is AV dé specialist in het werven, searchen, selecteren, bemiddelen en ontwikkelen van commerciële professionals. Wij helpen professionals, managers, directie en daa…

Meer informatie
  1. Senior New Business Manager Zorg