TAGGRS
TAGGRS

Digital Marketing Specialist

Heerenveen, Nederland (hybride)
Werknemer
Business Intelligence

Ben jij een creatieve en zelfstandige digital marketeer met een passie voor groei en innovatie? Wil je werken in een omgeving waar geen dag hetzelfde is en waar je jouw strategische inzichten direct kunt inzetten? TAGGRS biedt jou de kans om als Digital B2B Marketeer deel uit te maken van een dynamisch team dat verantwoordelijk is voor het vormgeven van onze internationale marketingstrategie. Met een focus op campagnes, contentcreatie en CRM-marketing krijg je de mogelijkheid om echt impact te maken en bij te dragen aan onze groeiambities.

Taken

Als Digital B2B Marketeer krijg je de kans om de internationale marketingstrategie van onze organisatie te ontwikkelen en uit te voeren. In deze veelzijdige rol werk je nauw samen met het marketingteam en ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan marketingactiviteiten, die variëren van het opzetten en uitvoeren van campagnes tot contentcreatie. Daarnaast houd je je bezig met CRM-marketing om klantrelaties te versterken.

Vereisten

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige digital marketeer die creatief omgaat met de beschikbare middelen en zich prettig voelt in een omgeving waar groei soms onvoorspelbaar kan zijn. Daarnaast heb je:

• Minimaal 4 jaar ervaring als marketeer, bij voorkeur binnen een B2B-omgeving;

• Ervaring met marketing automation tools, waarbij kennis van Zapier een voordeel is;

• Een proactieve, strategische en creatieve instelling;

• Sterke communicatieve vaardigheden en affiniteit met SaaS-oplossingen;

• Flexibiliteit en het vermogen om effectief te functioneren in een dynamische werkomgeving.

• Je kunt Engels begrijpen en lezen.

Benefits

TAGGRS biedt je een marktconform salaris in lijn met je ervaring. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, Macebook pro laptop, veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien, mogelijkheid om met de nieuwste technologie te werken, flexibele werktijden en thuiswerken.

  • Werken binnen een startup-omgeving
  • Jong team
  • Platte organisatiecultuur waarbij jouw inbreng telt

Bij TAGGRS krijg je de kans om jezelf continu te ontwikkelen, zowel in hard skills als soft skills. We hechten veel waarde aan persoonlijke en professionele groei, zodat zowel jij als TAGGRS relevant blijven in de markt.

Herken je jezelf in het bovenstaande? En wil je werken bij een innovatief en snelgroeiend bedrijf dat zich richt om de beste tracking mogelijk te maken voor elk bedrijf? Soliciteer dan nu!

Bijgewerkt: 1 week geleden
Vacature ID: 12346585
Probleem melden

TAGGRS

11-50 medewerkers
Softwareontwikkeling

A new phase is coming for marketers. The playing field is maturing. And with it, more complex. Tracking is becoming one of the key challenges for successful campaigns. Our goal is…

Meer informatie
+

2 meer

  1. Digital Marketing Specialist