Staffplanning B.V.
Staffplanning B.V.
Nieuw

Teamleider Marketing

Werknemer
Management, Team Leider
€ 5.000 tot € 6.000 / maand

Vacature Teamleider Marketing

Interconnect is Data en Cloud center met eigen datacenters in ’s-Hertogenbosch en Eindhoven. Het hoofdkantoor gevestigd aan het Sterrenbeeld 55 in ’s-Hertogenbosch. Vanuit de datacenters leveren zij colocatie- en clouddiensten aan managed serviceproviders, softwareleveranciers en eindgebruikers.

Taken

Als teamleider Marketing bij Interconnect geef je leiding aan het Marketing team dat bestaat uit 3 marketeers die ieder hun eigen specialisme hebben. Het is een jong en dynamisch team dat graag met jou aan de slag gaat om onze marketingdoelstellingen te realiseren. Jij bent de mentor en coach en zorgt ervoor dat jouw teamleden excelleren en groeien.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van marketingcampagnes die de zichtbaarheid van Interconnect vergroten, de verkoop stimuleren en klantenbinding bevorderen. De focus ligt op het coördineren van de dagelijkse marketingactiviteiten en het vertalen van de bedrijfsstrategie naar effectieve marketingacties. Je speelt proactief in op nieuwe marketingtrends en technologieën.
Je pitch ideeën aan het marketing team, het sales- en managementteam. Je geeft presentaties bij interne medewerkersbijeenkomsten en op interne en externe events. Je werkt samen met leveranciers/partners, zoals VMware of Veeam om tot gezamenlijke marketingacties te komen.

Vereisten

Om deze functie goed uit te voeren heb je ervaring met datadriven marketing en BI en een succesvol trackrecord op het gebied van lead generation. Je bent een verbinder, een samenwerker én een verteller. Bovendien beschik je over een hands-on mentaliteit. Je hebt een Bachelor diploma in Marketing, Communicatie, Bedrijfskunde, Commerciële Economie of Marketingmanagement. NIMA B heb je in de pocket of je bent bereid die op korte termijn te halen. Je hebt minimaal 3-5 jaar ervaring in de B2B-marketing, bij voorkeur in de IT. Daarnaast heb je 1-2 jaar ervaring in een leidinggevende of coördinerende rol. Je bent enerzijds een conceptueel denker en anderzijds ben je er niet vies van je mouwen op te stropen. Wat we ook belangrijk vinden: je bent minimaal voor 32 uur per week beschikbaar.

Benefits

  • Werken bij een snelgroeiend familiebedrijf in een splinternieuw hightech datacenter met moderne & flexibele werk/focusplekken, een lunch/werk café en een skybar;
  • Een jaarlijkse prestatie bonus die kan oplopen tot 1 bruto maandsalaris (maximaal één maandsalaris);
  • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur, maar heb je er een paar extra nodig dan kun je tot 10 dagen bijkopen;
  • Reiskostenvergoeding van €0,21 per km;
  • Aantrekkelijke pensioenregeling bij Aegon Cappital;
  • Vitaliteitsprogramma;
  • Studieregeling en Persoonlijk Ontwikkel Plan.

Interesse?

Druk op de knop en stuur je cv. Wil je eerst meer weten? Onze corporate recruiter Rob vertelt je graag meer over de functie; je kunt hem bereiken op 06-39847619.

Bijgewerkt: 4 minuten geleden
Vacature ID: 12757044
Probleem melden

Staffplanning B.V.

1-10 medewerkers
Werving en selectie

Sinds de oprichting is Staffplanning een eigenwijze hr-dienstverlener met een geheel eigen kijk op het vak. Altijd betrokken en alert, zonder uit het oog te verliezen dat het om (…

Meer informatie
  1. Teamleider Marketing