Picnic
Picnic

Runner+ RID

Employee
Business Operations

Heb jij de ambitie om door te groeien binnen Picnic? Dit is je kans!

Omdat wij vrijwel elke week een gat in het rooster hebben zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die ons leadership team komt versterken! Dit gaat over de volgende dag; woensdag. Wij zoeken dus iemand die;
Elke woensdag van 13:00 tot 22:30 beschikbaar is. Houd er wel rekening mee dat je in een uiterst geval (gebeurd zelden) vanaf 11:00 tot 23:00 zou kunnen werken.
Voor het eerst in de geschiedenis van hub RID gaat de vacature dus maar over 1 (vaste) dag. Nu is de realiteit dat we regelmatig vervanging zoeken voor 1 van de huidige runnerplussen, omdat zij bijvoorbeeld ziek zijn of een dag vrij willen. Daarom zal er dus waarschijnlijk voldoende kans voordoen om een plus-dienst over te nemen van je collega(`s). Precies om die reden spreekt het dus heel erg in je voordeel als je meerdere dagen in de week beschikbaar bent.
Laat dus vooral in je sollicitatie brief weten wanneer jij eventueel ook inzetbaar bent. De volgende 3 voorwaarden zijn bindend voor de sollicitatie:

  1. Je werkt minimaal 4 maanden bij Picnic.
  2. Je bent een R-trainer.
  3. Je bent altijd beschikbaar op bovengenoemde dag. Een vrije dag kan natuurlijk, maar je bent altijd zelf verantwoordelijk voor het regelen van vervanging op je eigen plusdag.

Deadline 31-10-2024 (17:00)
Ben jij klaar voor de volgende stap binnen Picnic?

Updated: 28 minutes ago
Job ID: 12751082
Report issue

Picnic

201-500 employees
Technology, Information and Internet

With a data-driven approach, an app-only store and a fleet of electric vehicles, Picnic has become Europe’s fastest growing online supermarket.

+

2 more

  1. Runner+ RID