LianvanHR
LianvanHR
Nieuw

Salarisadministrateur 24 - 40 uur

Nijmegen, Nederland (hybride)
Werknemer
Vergoeding en Benefits
€ 2.500 tot € 4.000 / maand

Voor meerdere bedrijven de salarisadministratie verrichten én daarnaast verdieping op zoeken als HR-adviseur? Regelmatig op bezoek bij jouw klanten? Dat kan bij Taqt. Wil jij je ontwikkelen als de kennispartner voor een afwisselend en uitdagend klantenbestand? Dan is dit JOUW baan! Lees snel verder, want we hebben je iets leuks te bieden.

Taqt en Het Platform

Wij zijn Taqt. En wij zijn óók het Platform. Taqt doet de personeels- en salarisadministratie én geeft HR-advies aan MKB-organisaties in heel Nederland. Het Platform voorziet uitzendbureaus van de backoffice op het gebied van payroll. Dit alles doen wij met ons superleuke team van 11 gezellige HR-adviseurs, salarisadministrateurs en backoffice medewerkers. Omdat ons klantenbestand een sterke groei doormaakt en we verwachten verder te groeien, zijn we op zoek naar jou!

Taken

Wat ga je doen?

  • Je voert de personeels- en salarisadministratie uit voor onze MKB-klanten. Dit houdt in dat jij de verloning verzorgt voor 100-200 medewerkers, van 10-15 verschillende klanten en binnen 5-10 verschillende cao's. Lekker veel afwisseling dus!
  • Daarnaast voorzie je onze klanten van allround HR-advies. We hebben een mooie HR-kalender als richtlijn waarin we steeds verschillende onderwerpen onder de aandacht brengen; denk o.a. aan verzuim, arbeidsrechtelijke vraagstukken, duurzame inzetbaarheid, beloning, beoordelingscycli, etc. Hierover ga jij ze adviseren.
  • Je gaat gemiddeld een keer per maand naar je klanten toe en gaat ze steeds beter kennen. Hierdoor ontwikkel je uiteindelijk een goed gevoel voor hoe je ze het beste kunt helpen.
  • Bovenstaande hoofdtaken wisselen elkaar af, waardoor je dagen er heel divers uitzien. Het is goed om te weten dat de nadruk ligt op de salarisadministratie, waarbij de verdeling ongeveer 70% salarisadministratie en 30% HR-advies.

Kortom, je zorgt voor een tijdige en correcte uitbetaling van de salarissen en wordt de kennispartner in HR voor onze klanten. Daarnaast krijg je veel regie over je eigen carrièrepad.

Vereisten

Wie zoeken we?

  • Iemand met ervaring met personeels- en salarisadministratie en die veel energie krijgt van het werken met verschillende cao's en klanten. Het zou geweldig zijn als je al met meerdere cao's hebt gewerkt, maar dit is geen vereiste.
  • Een expert in het opbouwen van klantrelatie als kennispartner.
  • We zoeken iemand die graag op de hoogte is van de laatste wet- en regelgeving en dienstverlening in zijn DNA heeft zitten.
  • Kun je al werken met AFAS? Wow, super. Nog niet? Geen enkel probleem.

Benefits

Wat wij je bieden

  • Een ontzettend leuk team; het is een bruisend team en we gaan voor elkaar door het vuur. En jij bent van harte welkom!
  • Je krijgt een uitgebreid, intensief inwerktraject. We investeren graag tijd in elkaar om een hechte club te worden én te blijven.
  • Een brutosalaris van € 2500,- tot € 4000,- afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
  • Winstafhankelijke eindejaarsuitkering van 2%.
  • Een baan van 24 tot 40 uur per week, waarvan twee dagdelen per week thuis.
  • We hebben een aantrekkelijke pensioenregeling bij Brand New Day waarvan wij 70% betalen. Je kunt zelf kiezen hoe je zou willen beleggen of je laat dat door Brand New Day doen.
  • 26 vakantiedagen, waarvan één vastgesteld in de Nijmeegse vierdaagse-week.
  • Gratis parkeren in het centrum van Nijmegen, zelfs in het weekend.
  • Geregeld een gezellige borrel met z’n allen en ons (vrijwillige) padeltoernooi. Doe je mee?

De procedure

Heb je interesse in de baan als Salarisadministrateur bij ons? Wat fijn! De vacature staat open tot en met 4 oktober 2024. Alinea (werving & selectiebureau) helpt ons met het invullen van de vacature. Je mag solliciteren via het platform waar je deze vacature tegenkomt.

Als Alinea een goede interessante match ziet, nemen ze contact met je op om een videobelafspraak van een kwartiertje in te plannen. Jullie kunnen elkaar dan alvast wat eerste vragen stellen. Indien jullie beiden enthousiast zijn, plannen we een sollicitatiegesprek met je in. Deze zullen vrij snel na de sluitingsdatum plaatsvinden.

Het eerste gesprek zul je hebben met Jon Wijnakker en Dirk Flintrop. Als beiden een goed gevoel hebben dan volgt er nog een tweede gesprek samen met één van de collega's. En wie weet heb je dan een nieuwe baan! We zien je sollicitatie graag verschijnen, je bent van harte welkom.

Bijgewerkt: 4 minuten geleden
Vacature ID: 12407624
Probleem melden

LianvanHR

1-10 medewerkers
Werving en selectie

LianvanHR geeft online interim HR advies aan ondernemers, vaak van (groeiende) mkb’s. Of je nu wil professionaliseren, je werkgeversmerk wil versterken, de ontwikkeling van je wer…

Meer informatie
  1. Salarisadministrateur 24 - 40 uur