Brand Energy & Infrastructure Services B.V.
Brand Energy & Infrastructure Services B.V.

Projectmanager

Werknemer
Overige

Ben jij een gedreven en ervaren projectmanager die energie krijgt van het leiden van multidisciplinaire projecten? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Projectmanager voor de disciplines steigerbouw en isolatie op onze locatie in Antwerpen. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het succesvol realiseren van projecten op klantlocaties van Brand Energy & Infrastructure Services, met een focus op arbeidsmanagement.

Taken

Wat ga je doen?

Als Projectmanager speel je een cruciale rol in het toezicht houden op projecten in complexe industriële omgevingen. Vanaf de commerciële fase ben jij verantwoordelijk voor het plannen en aansturen van de uitvoering van projecten op klantlocaties. Je staat aan het roer van meerdere multidisciplinaire projecten en werkt nauw samen met projectleiders en klanten.

Je bent verantwoordelijk voor het volledige traject van bouw- en onderhoudsactiviteiten, inclusief de planning, organisatie en leidinggevende aspecten. Je beheert niet alleen het project zelf, maar ook de omvang ervan en het veranderingsproces in samenwerking met de klant. Daarnaast neem je de taak op je om de vereisten voor materiaal en arbeid te bepalen op basis van het contract. Hierbij stuur je direct je team aan en zorg je voor een efficiënte verzending van materialen naar de bouwplaats. Het nauwgezet bijhouden en controleren van dagelijkse kosten en productie is eveneens een essentieel onderdeel van je rol.

Tevens draag je zorg voor het beheren van de afgesproken deadlines en heb je een actieve rol in het opstellen van werkprocessen, waaronder verzoeken om informatie, voorstel indieningen en loonaanvragen. Het bestuderen van opdrachtspecificaties om de meest geschikte constructiemethoden te bepalen behoort ook tot je takenpakket.

Kwaliteitscontrole van het gehele project en het aanvragen van benodigdheden en materialen om bouwprojecten succesvol af te ronden, maken integraal deel uit van jouw verantwoordelijkheden. Als een toegewijde projectmanager draag je bij aan het succes en de efficiëntie van onze projecten.

Vereisten

Wat breng je verder mee?

  • Je hebt een afgeronde bachelor opleiding;
  • Je hebt relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring in steigerbouw en isolatie;
  • Je bent communicatief vaardig en beschikt over leidinggevende kwaliteiten;
  • Je hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift;

Benefits

Wat bieden wij?

BRAND biedt jou een prettige, no-nonsense werkomgeving waar wederzijds respect, een goede sfeer maar ook hard werken heel belangrijk zijn. Je zult deel uitmaken van een organisatie die haar marktaandeel sterk wil vergroten en haar werknemers hierbij van goede secundaire arbeidsvoorwaarden voorziet.

Hierbij horen uiteraard:

  • Een uitstekend salaris;
  • Een auto van de zaak;
  • Een contract met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij de collega die écht kan aanpakken, in oplossingen denkt, en proactief een bijdrage levert aan de verdere professionalisering van de organisatie, dan vragen wij je om direct te reageren!

Bijgewerkt: 1 week geleden
Vacature ID: 12378916
Probleem melden

Brand Energy & Infrastructure Services B.V.

501-1000 medewerkers
Bouwconstructie

Brand Energy & Infrastructure Services is toonaangevend als dienstverlener in de industriële, bouwgerelateerde en infrastructurele marktsegmenten. Met BRAND hebben opdrachtgevers…

Meer informatie
  1. Projectmanager