Brand Energy & Infrastructure Services B.V.
Brand Energy & Infrastructure Services B.V.

HR-stagiair(e)

Stage
HR

Ben jij klaar om jezelf onder te dompelen in de wereld van Human Resources en écht impact te maken? Als HR Stagiair(e) bij Brand krijg je de kans om je handen uit de mouwen te steken en met alle facetten van HR aan de slag te gaan. Dit is jouw kans om te leren, te groeien en het verschil te maken in een dynamische omgeving. Bij Brand Energy & Infrastructure Services b.v. ben je aan het juiste adres voor een onvergetelijke stage-ervaring!

Taken

Wat ga je doen?

Als HR Stagiair(e) bij ons op de HR-afdeling speel je een cruciale rol in het ondersteunen van onze HR-manager, met een specifieke focus op de verschillende regio's binnen onze organisatie. Je wordt gekoppeld aan een HR Manager voor Noordwest Nederland, verantwoordelijk voor de regio's Hoogeveen, Beverwijk, Heteren en Den Helder. Je vaste standplaats is Hoogeveen, maar als je het leuk vindt, krijg je ook de mogelijkheid om deze locaties te bezoeken.

Jouw taken en verantwoordelijkheden:

Ondersteunen van HR-processen: Je bent betrokken bij het opstellen van arbeidsovereenkomsten, het organiseren van indiensttredingen, het maken van inwerkplannen en het opstellen van competentieprofielen.

Regionale ondersteuning: Je assisteert de HR-manager bij het coördineren en ondersteunen van HR-activiteiten in de diverse regio’s. Denk hierbij aan het bijwonen van regionale vergaderingen, ondersteuning bij verzuimmanagement en de HR-cyclus.

Actief bijdragen aan HR-initiatieven: Jouw frisse ideeën zijn welkom, en je krijgt de kans om mee te denken over verbeteringen binnen onze HR-processen en bredere HR-projecten.

Waarom deze stage bij BRAND?

  • Uitgebreide leerervaring: Je krijgt de kans om met alle facetten van HR kennis te maken en jezelf breed te ontwikkelen.
  • Persoonlijke groei: Wij geloven in jouw talent en willen je helpen om het maximale eruit te halen. Bij ons krijg je de ruimte om initiatief te tonen en eigen projecten op te pakken.
  • Netwerk en invloed: Je bent actief betrokken bij meerdere regio’s en werkt nauw samen met verschillende teams binnen onze organisatie.

We kunnen niet wachten om te zien wat jij voor ons en onze medewerkers kunt betekenen.

Vereisten

Wat breng je verder mee?

Je volgt een HBO Human Resource Management studie;

Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;

Je bent minimaal 4/5 dagen beschikbaar om mee te werken;

Je werkt accuraat en hebt een proactieve houding;

Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift.

Benefits

Wat hebben wij jou te bieden?

Bij BRAND krijg je de kans om je te ontwikkelen, te leren en te groeien in een ondersteunende omgeving waarin eigen initiatief wordt toegejuicht. Tevens krijg je niet alleen de gelegenheid om te leren, maar ook om daadwerkelijk bij te dragen aan de dagelijkse gang van zaken binnen ons team. Jouw stage is de perfecte kans om jouw carrière in HR een start te geven!

Hierbij horen uiteraard:

Ontdek een boeiende stageplek voor een periode van minstens 5 maanden, waarbij je niet alleen waardevolle ervaring opdoet, maar ook kunt rekenen op een passende stagevergoeding. Word onderdeel van een gezellig en samenhangend team, waarin jouw individuele bijdrage wordt gewaardeerd en gestimuleerd. Hier krijg je de kans om eigen verantwoordelijkheden te dragen en jezelf verder te ontwikkelen.

Word jij onze nieuwe stagiaire?

Ben jij de stagiair(e) die écht kan aanpakken, in oplossingen denkt, en proactief een bijdrage levert, dan vragen wij je om direct te reageren!

Bijgewerkt: 1 week geleden
Vacature ID: 12378856
Probleem melden

Brand Energy & Infrastructure Services B.V.

501-1000 medewerkers
Bouwconstructie

Brand Energy & Infrastructure Services is toonaangevend als dienstverlener in de industriële, bouwgerelateerde en infrastructurele marktsegmenten. Met BRAND hebben opdrachtgevers…

Meer informatie
  1. HR-stagiair(e)