Phidra Accountants & Adviseurs
Phidra Accountants & Adviseurs

Relatiebeheerder Alkmaar/Haarlem 24 tot 40 uur per week

Werknemer
Financiën

Wil jij werken bij het gezelligste accountantskantoor van Noord-Holland met vestigingen in Alkmaar en Haarlem, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Niet werken voor cliënten, maar samenwerken met cliënten. Met een voorsprong op het gebied van automatisering worden cliënten ontzorgt en worden de samenstelwerkzaamheden efficiënt uitgevoerd, zodat genoeg tijd overblijft voor de echt leuke werkzaamheden, zoals begeleiding/coaching, advisering en de BOTS (benen-op-tafel-sessies).

Naast werken bij Phidra is er uiteraard voldoende tijd voor de broodnodige ontspanning: Denk hierbij aan de Vrijmibo, personeelsuitjes, culinaire lunch op woensdag met John de kok, tafeltennis, flipperen, tafelvoetbal of gewoon socializen met collega’s.

Taken

We zijn op zoek naar een relatiebeheerder met ruime ervaring in de accountancybranche (een (AA/RA) titel is geen must) die zijn/haar schouders onder een eigen klantportefeuille wilt zetten.

Vereisten

Dit betekent dat je als relatiebeheerder nauw samenwerkt met de eindverantwoordelijk accountant en een team van collega’s aanstuurt en samen met hen de sparringpartner bent van jouw cliënten. Dit blijft uiteraard niet beperkt tot de jaarrekening alleen, maar tot samenwerking met je cliënt het hele jaar door.

Je bouwt daarnaast uiteraard mee aan de kantoorontwikkeling, zowel in vaktechnische als commerciële zin. Kortom, een allround Phidrant!

Wij bieden jou een interessante functie met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Het salaris is marktconform en daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een gunstige studieregeling en voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Acquisitie niet gewenst.

Bijgewerkt: 1 week geleden
Vacature ID: 11687994
Probleem melden

Phidra Accountants & Adviseurs

11-50 medewerkers
Financiële administratie

Wil jij werken bij het gezelligste accountants- en advieskantoor van Noord-Holland met vestigingen in Alkmaar en Haarlem, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Niet werken voor…

Meer informatie
+

2 meer

  1. Relatiebeheerder Alkmaar/Haarlem 24 tot 40 uur per week