Kraaijvanger Architects
Kraaijvanger Architects

Bouwtechnisch ontwerper

Werknemer
Dienstensector en Productie

De bouwtechnische uitwerking van het nieuwe museum in Heerlen of een ingewikkeld detail voor de nieuwe huisvesting BNG bank. Zomaar een greep uit de dagelijkse projecten bij Kraaijvanger Architects. Hier ontdek je welk type project écht bij je past als bouwtechnisch ontwerper.

Wij zijn Kraaijvanger Architects!
Een architectenbureau met Rotterdamse roots. Letterlijk, want Kraaijvanger Architects is hier al een begrip sinds 1927. Tegenwoordig is ons kantoor gevuld met 60 collega’s die werken aan uiteenlopende projecten. Wij zijn geen dromers, maar doeners die maatschappelijk betrokken architectuur creëren. We werken aan openbare gebouwen, publieke interieurs en vitale stadsdelen. Van stoel tot stad. Onze missie: “Reconnecting people and nature by designing timeless architecture with a positive social and ecological footprint”. Wij willen dat mensen gelukkiger werken, leven en leren in duurzame gebouwen die de omgeving versterken. Hoe complexer het project, hoe liever wij ons erin vastbijten. En dat allemaal in het hartje van Rotterdam, op loopafstand van het treinstation Blaak.

Jouw team bestaat uit zo’n 8-12 collega’s die allemaal uitblinken in hun eigen vakgebied. Stuk voor stuk experts, bijvoorbeeld een projectarchitect of specialist duurzaamheid. Hiërarchie staat dan ook niet in ons woordenboek en iedereen is verantwoordelijk voor zijn of haar onderdeel. Met andere woorden: we make it happen. Hoewel we je in het diepe gooien, laten we je niet verzuipen. Vooral in de eerste periode word je gekoppeld aan een senior. Iemand die je alle ins en outs vertelt over ons bedrijf en vooral fungeert als jouw reddingsvest. Niet dat je zoiets nodig hebt…

Taken

Willen is kunnen als bouwtechnisch ontwerper

Van commerciële kantoren tot schoolgebouwen en alles wat daartussen zit. Bij Kraaijvanger werk je als bouwtechnisch ontwerper in een zelfstandig team aan duurzame projecten die midden in de maatschappij staan. Niet door met je armen over elkaar te zitten wachten, maar juist door zelf het heft in handen te nemen. Laat maar zien waar je in uitblinkt. Voor minimaal 32 uur per week werk je aan:

  • de technische kwaliteit van onze gebouwde projecten
  • het modeleren en beheren van het gebouwontwerp in een BIM-omgeving (REVIT)
  • de realisatie en het beheer van tekeningen in een AO- TO- en UO-fase van een projecthet samenwerken met een enthousiast en ambitieus team

Vereisten

En jij?

Jij hebt passie voor duurzaamheid en hebt de ambitie om gebouwen technisch gezien écht goed te maken: net als wij. Iemand die kansen aangrijpt en er zelfstandig werk van maakt. Je laat de kaas niet snel van je brood eten. Sterker nog, je durft buiten de standaard kaders te denken. Zo blijf jij je doorontwikkelen als specialist. Doormiddel van trainingen kan jij je verder ontwikkelen. Wij stimuleren je dan ook om je verder te ontwikkelen naar bijvoorbeeld projectleider. Wat vragen wij daarvoor?

  • HTS bouwkunde opleiding
  • 1-5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Aantoonbare ervaring met Revit
  • Je staat minimaal 32 uur per week voor ons klaar!
  • De Nederlandse taal is je tweede natuur.

Benefits

Initiatief nemen wordt beloond

Hoe jouw carrière pad eruitziet bij Kraaijvanger Architects heb je helemaal zelf in de hand. Tegenover jouw harde werk mag je dan ook een mooie beloning verwachten. Als bouwtechnisch ontwerper krijg je op basis van een 40-urige werkweek:

  • Inschaling conform CAO
  • 30 vakantiedagen.
  • een opleidingsbudget zodat jij je verder kan specialiseren.
  • een uitstekende bonusregeling.
  • een 9 maandencontract om mee te starten. reiskostenvergoeding voor het openbaar vervoer als je buiten Rotterdam woont (tot maximaal 50 kilometer enkele reis in de 2e klas).

Every wall has an open door

Laat ons direct zien dat je zelf het heft in handen neemt. Solliciteer via de knop "solliciteren".

Hoe de sollicitatieprocedure er verder uitziet? Tijdens het eerste gesprek bekijken je portfolio, bespreken je ambities en winnen jouw referenties in. Dit eerste gesprek is met je directe collega’s. Zijn we nóg enthousiaster geworden? Dan volgt een tweede gesprek met Wouter IJssel de Schepper en Bas Niese, waar we de laatste punten bespreken. Wie weet proosten wij binnenkort op jouw nieuwe baan!

Bijgewerkt: 10 uur geleden
Vacature ID: 12301356
Probleem melden

Kraaijvanger Architects

51-200 medewerkers
Architectuur en ruimtelijke ordening

Kraaijvanger Architects is in 1927 opgericht door de broers Evert en Herman Kraaijvanger. Tijdens de wederopbouw groeide het bureau hard en tegenwoordig zijn we een architectenbur…

Meer informatie
  1. Bouwtechnisch ontwerper