Kraaijvanger Architects
Kraaijvanger Architects

Bouwtechnische projectleider

Werknemer
Architectuur

De architectonische uitwerking van een nieuw rijkskantoor, een DO voor een binnenstedelijk ontwikkeling voor studenten en een brainstorm over een nieuwe school. Zomaar een greep uit de dagelijkse projecten bij Kraaijvanger Architects. Wat een dynamiek in alle verschillende projecten: je houdt ervan!

Taken

Willen is kunnen als projectleider

In deze functie bevind je je op de uitdagende overgang tussen architectuur en realisatie. Daarnaast ben je een belangrijke spil tussen Kraaijvanger en onze opdrachtgevers en partners. Alle disciplines komen hier dus samen. Dat betekent dat je dagelijks samenwerkt met onze architecten, aannemers, leveranciers en bouwtechnici. Je werkt bouwplannen uit, je lost bouwtechnische problemen op en geeft intern en extern leiding aan onze projecten. Met de opdrachtgever heb je een goede relatie, je zorgt voor een tevreden klant en werkt binnen budget. Bij (commerciële) afwijkingen maak je zelfstandig afspraken met de opdrachtgever. Samen werken we elke dag met een geweldig team aan gevarieerde en spannende projecten. Jouw doel: een tevreden opdrachtgever die daarna graag een volgend project met ons wil doen en een financieel gezond project draaien met je team.

Vereisten

Wij zijn Kraaijvanger Architects

Wij geloven dat tijdloze architectuur mens en natuur dichter bij elkaar brengt. We zien het als onze missie om gebouwen en ruimtes te ontwerpen voor een veranderende wereld, gebouwen met een positieve sociale en ecologische footprint. Ons gevarieerde portfolio omvat het vernieuwen van steden, openbare gebouwen, innovatieve industrieën, woningen, interieurs, renovaties en bijzondere projecten. We zijn toegewijd aan het creëren van een toekomst waarin onze gebouwde wereld in balans is met de natuur. Wij maken plekken waar mensen graag zijn en gebouwen die bijdragen aan een betere gezondheid en het geluk van mensen.

Kraaijvanger Architects is in 1927 opgericht door de broers Evert en Herman Kraaijvanger. Tijdens de wederopbouw groeide het bureau hard en tegenwoordig zijn we een architectenbureau dat zich toelegt op maatschappelijk betrokken architectuur. Openbare gebouwen, publieke interieurs en duurzame/vitale stadsdelen. En nog altijd met dezelfde mentaliteit: tomeloos dromen en het dan haalbaar maken

Jouw team bestaat uit zo’n 8 collega’s die allemaal uitblinken in hun eigen vakgebied. Stuk voor stuk experts, bijvoorbeeld een technisch projectleider of een specialist duurzaamheid. Hiërarchie staat dan ook niet in ons woordenboek en iedereen is verantwoordelijk voor zijn of haar onderdeel. Met andere woorden: we make it happen. Hoewel we je in het diepe gooien, laten we je niet verzuipen.

Benefits

En jij?

Je hebt voldoende ervaring in de bouwtechniek om onze projecten te managen. Je bent een allrounder.

Een schaap met vijf poten ben je niet want die bestaat niet. Maar jij staat wel met vier poten op de grond:

- je bent een generalist met een brede interesse in architectuur en bouwen

- je bent een specialist in bouwtechnisch detailleren

- je bent een leider die intern en extern inspireert

- je bent een initiator met een scherp oog voor innovaties en circulair bouwen

- je bent de Engelse taal goed machtig (in woord en schrift) en spreek vloeiend nederlands

- je weet je weg te vinden in een complexe projectorganisatie

Daarnaast heb je:

- een hbo‐ of universitair diploma van een technische studie, Bouwkunde of Architectuur.

- 5 tot 10 jaar ervaring in een vergelijkbare functie projectorganisator.

Initiatief nemen wordt beloond

Hoe jouw carrièrepad eruitziet bij Kraaijvanger Architects heb je helemaal zelf in de hand. Tegenover jouw harde werk mag je dan ook een mooie beloning verwachten. Als projectleider krijg je op basis van een 40‐urige werkweek:

- een marktconform brutomaandsalaris conform cao architecten (afhankelijk van ervaring)

- 30 vakantiedagen.

- een opleidingsbudget zodat jij je verder kan specialiseren.

- pensioenopbouw.

- een uitstekende bonusregeling.

- een 9 maanden contract om mee te starten.

- reiskostenvergoeding voor het openbaar vervoer als je buiten Rotterdam woont (tot

maximaal 50 kilometer enkele reis in de 2e klas).

Every wall has an open door

Laat ons direct zien dat je zelf het heft in handen neemt. Heb je nog vragen? Neem contact op met Bas Niese, managing partner via 06 – 51 15 47 87. Hoe de sollicitatieprocedure er verder uitziet? Tijdens het eerste gesprek maak je kennis met Bas en een architect partner. We bekijken je CV, bespreken je ambities en winnen jouw referenties in. Zijn we nóg enthousiaster geworden? Dan volgt een tweede gesprek, waar we de laatste punten bespreken. Ook krijg je de kans om met een (toekomstige) directe collega te praten. Wie weet proosten wij binnenkort op jouw nieuwe baan!

Bijgewerkt: 4 minuten geleden
Vacature ID: 12312250
Probleem melden

Kraaijvanger Architects

51-200 medewerkers
Architectuur en ruimtelijke ordening

Kraaijvanger Architects is in 1927 opgericht door de broers Evert en Herman Kraaijvanger. Tijdens de wederopbouw groeide het bureau hard en tegenwoordig zijn we een architectenbur…

Meer informatie
  1. Bouwtechnische projectleider