Varbisto B.V.
Varbisto B.V.
Nieuw

Credit Controller

Werknemer
Debiteuren
€ 3.000 tot € 3.800 / maand

☻ Hoofddorp |☻ €3000 - €3800 |☻ Vast dienstverband | ☻ 24 (+5) vakantiedagen | ☻ Goede pensioensregeling | ☻ Bijdrage ziektekostenverzekering

Taken

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarin jij de belangrijke schakel bent tussen de financiële afdeling en klanten? Zoek dan niet verder! Onze opdrachtgever in Amsterdam is op zoek naar een Credit Controller die proactief is, resultaat- en oplossingsgericht werkt en uitstekende communicatieve vaardigheden heeft.

Als Credit Controller ben jij verantwoordelijk voor het beheren en bewaken van financiële transacties en openstaande facturen. Je weet op een professionele en doortastende manier te communiceren met klanten en collega's en hebt ervaring met het opstellen van financiële overzichten en rapportages. Je bent in staat om proactief de financiële situatie van klanten te analyseren en om actie te ondernemen om betalingsachterstanden te voorkomen of te verminderen, in lijn met de gestelde bedrijfsrichtlijnen.

Je bent accuraat en resultaatgericht en werkt graag in een team (van 4 personen). Je verwerkt dagelijks banktransacties en behoudt overzicht over openstaande facturen. Daarnaast minimaliseer jij het risico op betalingsachterstanden door het maken van betaalafspraken met de klant.

Je bent een kei in het beoordelen van nieuwe klantaanvragen op basis van een gedegen credit-check en optimaliseert afdelingsprocedures waar mogelijk om de gemiddelde collectieperiode (DSO) te verkorten. Daarnaast zet jij je in om klanttevredenheid te vergroten en houdt daarbij rekening met de gestelde richtlijnen binnen de organisatie.

Dagelijkse werkzaamheden:

  • Je verwerkt dagelijks de banktransacties en behoudt overzicht over de openstaande facturen;
  • Je beheert de openstaande facturen en minimaliseert het risico op betalingsachterstanden door het maken van betaalafspraken met de klant;
  • Je bent in staat om proactief de financiële situatie van klanten te analyseren en om actie te ondernemen om betalingsachterstanden te voorkomen of te verminderen, in lijn met de gestelde bedrijfsrichtlijnen;
  • Je bent in staat om nieuwe klantaanvragen te beoordelen op basis van een gedegen credit-check;
  • Je bewaakt, beoordeelt en optimaliseert afdelingsprocedures waar mogelijk om de gemiddelde collectieperiode (DSO) te verkorten;
  • Je zet je er voor in om klanttevredenheid te vergroten en houdt daarbij ook rekening met de gestelde richtlijnen binnen de organisatie;
  • Je stelt financiële overzichten op en rapporteert aan de Financial Manager.

Vereisten

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding in financiële richting;
  • Je beheerst de Nederlandse én Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je hebt goede kennis van Microsoft Office (Word, Excel, Powerpoint en Outlook);
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van Credit Control;
  • Je hebt een positieve, proactieve en oplossingsgerichte instelling;
  • Je toont initiatief, bent stressbestendig en weet goed prioriteiten te stellen;
  • Je werkt nauwkeurig, gestructureerd en efficiënt, ook onder druk
  • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar.

Heb jij een proactieve houding, uitstekende communicatieve vaardigheden en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan direct als Credit Controller bij onze opdrachtgever in Amsterdam en maak deel uit van een professioneel en gedreven team!

Benefits

Een uitdagende baan binnen een jong en razendsnel groeiend bedrijf met uitzicht op een vast dienstverband. Het bedrijf kenmerkt zicht door een informele sfeer met ruimte voor eigen ideeën en creativiteit. Je werkt in professioneel team met stimulerende collega's om je heen. Het is een dynamische omgeving bij een organisatie die vol in ontwikkeling is.

De salarisindicatie voor deze rol is afhankelijk van de ervaring tussen de €3000 - €3800.

Over onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een snelgroeiende, internationale logistieke dienstverlener met ambitieuze plannen en een stabiele basis. Deze internationale organisatie wordt vertegenwoordigd door getalenteerde collega's van 75 verschillende nationaliteiten, die elk direct bijdragen aan de groeidoelstellingen van de organisatie.

Geïnteresseerd?

Beschik jij over de bovengenoemde kwaliteiten en heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Aarzel dan niet en klik op de sollicitatiebutton! Wij ontvangen graag jouw CV om vervolgens de mogelijkheden met je te bespreken tijdens een digitale kennismaking.

Heb jij vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan gerust contact met ons op; 085 – 488 3554.

☻ Sluit deze vacature niet geheel aan op jouw wensen? Bekijk dan op onze website nog43 andere vacatures binnen Finance & Control.

Andre vacatures op Varbisto. nl;
☻ Financieel Medewerker
☻ Medewerker Facturatie en Debiteurenbeheer
☻ Invoice Controller
☻ Medewerker Finance & Control

Bijgewerkt: 3 minuten geleden
Vacature ID: 12574492
Probleem melden

Varbisto B.V.

1-10 medewerkers
Financiële administratie

Varbisto bemiddelt finance professionals op mbo-, hbo- en wo-niveau.

Wij verzorgen voor onze opdrachtgevers de werving & selectie van professionals in het beheren van de algehele…

Meer informatie
  1. Credit Controller