TvdW Administratieve Begeleiding B.V.
TvdW Administratieve Begeleiding B.V.

Administratief specialist

Werknemer
Controlling
€ 2.750 tot € 3.750 / maand

Hey daar! Ben jij op zoek naar een rol waar jouw administratieve skills écht tot hun recht komen binnen een dynamisch en jong team? Bij TvdW Administratieve Begeleiding B.V. hebben we een plekje vrij voor een Administratief Specialist! We zijn een club van ruim 11 professionals die het belangrijk vinden om persoonlijk contact te onderhouden, echt te luisteren naar de wensen van onze klanten, en samen te werken aan hun succes. We staan bekend om onze korte lijnen, heldere communicatie en sterke vertrouwensbanden. Als onze missie en waarden zoals betrokkenheid, innovatie en teamwork je aanspreken, dan zou jij zomaar eens perfect kunnen passen in ons team. Grijp deze kans om deel uit te maken van iets bijzonders en groei samen met ons!

Taken

 • Het verwerken van financiële administratie voor klanten
 • Het opstellen van belastingaangiften en jaarrekeningen
 • Het adviseren van klanten over financiële vraagstukken
 • Het onderhouden van contact met klanten en het opbouwen van een vertrouwensband
 • Het meedenken over procesverbeteringen en het bijdragen aan de groei van het bedrijf

Vereisten

 • Minimaal MBO-niveau in een relevante richting, bijvoorbeeld Bedrijfsadministratie
 • Ervaring met het voeren van financiële administraties voor MKB en ZZP'ers
 • Goede kennis van relevante wet- en regelgeving op het gebied van administratie en belastingen
 • Sterke communicatieve vaardigheden en klantgerichte instelling
 • Bereidheid om te investeren in persoonlijke groei en ontwikkeling binnen het vakgebied

Benefits

Natuurlijk hebben we je, naast een uitdagende functie, nog veel meer te bieden! Zo kom je te werken in een moderne en informele omgeving in het centrum van Waalwijk. Dit doe je samen met een enthousiast en gedreven team van 11 collega's, met wie je altijd kunt sparren over allerlei administratieve en fiscale zaken en met wie we dagelijks samen lunchen.

Als administratiekantoor hebben we natuurlijk veel verschillende klanten. Dat zorgt voor enorm veel afwisseling tijdens je werk! Je leert al jouw klanten echt persoonlijk kennen en kan zo perfect passend advies voor hen bedenken. Daarnaast doe je niet alleen afwisselend, maar ook belangrijk werk: natuurlijk moeten alle financiële gegevens van jouw klanten correct en volledig verwerkt worden. Daar draag je als onderdeel van TvdW direct aan bij. Bovendien bieden we continue mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en groei, waardoor je jouw vaardigheden kunt blijven verbeteren en nieuwe expertise kunt opdoen. Verder krijg je bij ons een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken. We hechten veel waarde aan een goede werk-privébalans en bieden daarom ook voldoende vakantiedagen en ruimte voor persoonlijke ontspanning en welzijn.

Ben jij op zoek naar een dynamische en persoonlijke werkomgeving waar jouw inbreng wordt gewaardeerd? Solliciteer nu en word onderdeel van ons hechte team!

Bijgewerkt: 1 week geleden
Vacature ID: 11689981
Probleem melden

TvdW Administratieve Begeleiding B.V.

11-50 medewerkers
Financiële administratie

Wij werken met een jong en dynamisch team van ruim 11 vakmensen, die veel waarde hechten aan persoonlijk contact, professionaliteit en oprechte interesse in onze klanten. Wij luis…

Meer informatie
Onze andere openstaande vacatures
TvdW Administratieve Begeleiding B.V.
Open sollicitatie
 1. Administratief specialist