TvdW Administratieve Begeleiding B.V.

11-50 employees
Accounting

Wij werken met een jong en dynamisch team van ruim 11 vakmensen, die veel waarde hechten aan persoonlijk contact, professionaliteit en oprechte interesse in onze klanten. Wij luis…

Read more

About us

Wij werken met een jong en dynamisch team van ruim 11 vakmensen, die veel waarde hechten aan persoonlijk contact, professionaliteit en oprechte interesse in onze klanten. Wij luisteren echt naar jouw wensen en stemmen onze dienstverlening op jouw bedrijf af. Iedere ondernemer is voor ons uniek. We bekijken samen met jou wat het beste bij je past en bij welke manier van samenwerken je jezelf het prettigst voelt.

We zijn er trots op dat we door veel van onze klanten niet alleen als dienstverlener worden gezien, maar veel meer als partner van hun bedrijf. We werken niet vóór hen, maar mét hen. En dat is wat TvdW typeert. Korte lijnen, heldere communicatie en een vertrouwensband tussen ons en onze relaties.

Mission

TvdW Missie

TvdW Administratie-& Advieskantoor voor MKB en ZZP streeft ernaar om samen met de klant een gezonde financiële situatie te creëren. Dit realiseren we door middel van het geven van passend advies, een actuele kennis van de markt en écht persoonlijk contact met de klant. Korte lijnen, vertrouwen en dicht bij onze klanten staan zijn de pijlers waarop onze dienstverlening is gebouwd. Op verschillende wijzen zoeken wij regelmatig contact met de klant; reactief en proactief. Dát is de enige echte TvdW Missie!

Benefits

Career Training
Free beverages
Free parking
Free snacks
Home Office
Home Office Equipment
Public transportation benefits
Remote work
Travel expenses compensation

Values

Accessibility
Accountability
Belonging
Challenge
Commitment
Communication
Creativity
Diversity
Drive
Education
Empathy
Equity
Ethical
Fairness
Growth
Innovation
Integrity
Learning
Mutual respect
Open-mindedness
Ownership
Passion
Performance
Personal responsibility
Reliability
Respect
Social justice
Social responsibility
Sustainability
Teamwork
Trust

Media

Offices

1 job ad
Waalwijk
Margrietstraat 95
5141 GW Waalwijk
Netherlands
  1. Jobs at TvdW Administratieve Begeleiding B.V.