SevenLab

11-50 employees
Software Development

SevenLab gelooft in de kracht van AI om de toekomst vorm te geven.

Onze focus ligt op AI-technologieën zoals Generative AI, AI Vision en Machine Learning. We werken nauw samen me…

Read more

About us

SevenLab gelooft in de kracht van AI om de toekomst vorm te geven.

Onze focus ligt op AI-technologieën zoals Generative AI, AI Vision en Machine Learning. We werken nauw samen met toonaangevende partners als Microsoft en Nvidia om innovatieve oplossingen te creëren. Met een toegewijd team van ongeveer 15 collega's bieden we end-to-end AI-applicatieontwikkeling.

Onze aanpak combineert low-code platforms zoals n8n en Flutterflow met fullcode-ontwikkeling in frameworks als Laravel, Vue en Angular. Hierdoor kunnen we snel schaalbare en krachtige AI-applicaties leveren die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten.

We streven ernaar om de complexiteit van softwareontwikkeling weg te nemen en bedrijven in staat te stellen de voordelen van transformatieve technologie te benutten. Ons doel is om organisaties te helpen hun processen te stroomlijnen, waardevolle inzichten te ontdekken en hun bedrijfsresultaten te verbeteren. Dit doen we intussen al 16 jaar.

Mission

Mensen in staat stellen waarde toe te voegen waar dit nu nodig is, door applicaties te ontwikkelen die ervoor zorgen dat onze klanten voorop lopen in hun branch.

Benefits

Additional vacation days
Career Training
Company pension plan
Travel expenses compensation

Values

Boldness
Commitment
Curiosity
Innovation
Learning
Teamwork

Media

+

2 more

Offices

2 job ads
Amsterdam
Danzigerbocht 39g
1013 AM Amsterdam
Netherlands
  1. Jobs at SevenLab