Recruit4Work S.L.
Recruit4Work S.L.
Nieuw

Sales Consultant in Baarn

Baarn, Nederland (hybride)
Werknemer
Verkoop

Heb jij altijd al mee willen werken aan de groei van een jonge, ambitieuze organisatie? En doe jij niets liever dan het voeren van gesprekken met klanten? Lees dan snel verder en solliciteer direct!

Wat ga jij doen in jouw rol als Sales Consultant

Als Sales Consultant bij onze klant ben je niet zomaar een verkoper. Je bent een drijvende kracht achter de groei van jouw regio, het succes van onze IT-professionals en de uitbreiding van je klantportfolio. Naast je kernactiviteiten zoals new business en relatiebeheer, ben je de onmisbare schakel die klanten en collega's ontzorgt met de perfecte match. Jij bent een troubleshooter, bewaakt de voortgang van onze IT-professionals en werkt nauw samen met recruiters en andere accountmanagers binnen onze klant. Samen bedenken jullie innovatieve marketingstrategieën, organiseren evenementen voor nieuwe kandidaten en klanten, en plan je regionale uitjes voor onze IT-professionals.

Jouw werkplek

Je wordt onderdeel van ons dynamische support- en beheerteam in Baarn, dat zich richt op de regio Oost. Deze regio beslaat Utrecht, Gelderland, Overijssel, Drenthe, Friesland, Groningen en, als verrassing, Noord-Brabant en Limburg. Hier bouw je je eigen klantportfolio op door middel van acquisitie en relatiebeheer en onderhoud je nauw contact met onze IT-consultants die bij klanten op projectbasis werken. Jouw ultieme doel: tevreden klanten én blije IT-professionals. Daarnaast draag je actief bij aan de groei van ons team; jouw inbreng en ideeën worden zeer gewaardeerd!

Jouw vaardigheden en kwaliteiten

  • HBO werk- en denkniveau
  • Commerciële mindset: Je weet hoe je klanten op de beste manier kunt helpen, waardoor ze blijvend tevreden zijn
  • Minimaal 1 jaar ervaring in sales en klaar voor de volgende stap in je carrière
  • Pré: Ervaring in de personeelsdienstverlening
  • Persoonlijkheid: Proactief, creatief in het bedenken van nieuwe ideeën en altijd gericht op het behalen van het beste resultaat
  • Verder ben je in het bezit van rijbewijs B en heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (in spreken en geschrift).

Over onze klant

Onze klant levert zakelijke ICT-diensten, waaronder detachering, opleidingen, consultancy en verschillende vormen van outsourcing en insourcing op het gebied van ICT. Hierin staat de relatie met onze ICT-professionals, klanten en partners centraal.

Wij werken in een jong en ambitieus team. Onze focus ligt op persoonlijkheid, ontwikkeling (voor jou en onze IT-professionals) en daarnaast een leuke informele sfeer waarbij successen gevierd worden. Uiteraard zijn er ook voldoende doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie.

Groei, transparantie, persoonlijkheid en plezier daar gaat het om bij onze klant!

Wat bieden wij jou

  • Salarisindicatie tussen de €2700 – €3750 (o.b.v. een fulltime dienstverband)
  • Bonusregeling
  • Pensioenopbouw, 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld
  • Uitgebreide studie- en doorgroeimogelijkheden
  • Laptop en telefoon
  • Leaseregeling
  • De begeleiding, training en coaching die jij nodig hebt om door te groeien

Solliciteer nu en maak deel uit van ons groeiende team!

Locatie
Baarn, Nederland

Bijgewerkt: 23 seconden geleden
Vacature ID: 12456926
Probleem melden

Recruit4Work S.L.

1-10 medewerkers
Marketingdiensten

Recruit4work is an international recruitment agency specialising in connecting individuals with rewarding employment opportunities abroad. Our team of expert recruiters excels in…

Meer informatie
  1. Sales Consultant in Baarn