PRIMUS AERO GmbH
PRIMUS AERO GmbH

Join ons PRIMUS AERO Partner Network en start je eigen business in de luchtvaart!

Contract
Directors, Chief Executives
€ 60.000 to € 200.000 / year

PRIMUS AERO is een van oorsprong Oostenrijks bedrijf en wij richten ons wereldwijd op de zakelijke luchtvaartindustrie en zijn gecertificeerd volgens EASA PART-CAMO en PART-145 (MRO). Ons hoofdkantoor is gevestigd in Graz en onze onderhoudsfaciliteiten bevinden zich op de luchthavens van Graz, Bad Vöslau en Linz.


We hebben ons PRIMUS AERO Partner Network opgezet om onze diensten te verspreiden en onze bedrijfsprocessen wereldwijd te stroomlijnen, met als doel zo dicht mogelijk bij onze klanten te staan. Het netwerk richt zich op gemotiveerde ondernemers in de zakelijke luchtvaartindustrie die geïnteresseerd zijn in opereren onder de PRIMUS AERO-naam, maar hun eigen bedrijf willen runnen.

Tasks

✈️ Passie voor ondernemerschap: Verlang je naar sprong van zelfstandig ondernemerschap te maken, maar wil je wel gebruik maken van een bestaande succesvolle naam, dan is PRIMUS AERO de perfecte partner voor jou!
✈️ Netwerkbouwer: Je bent enthousiast over het opbouwen van je eigen netwerk van klanten, actief op zoek naar zakelijke kansen en het cultiveren van relaties die groei stimuleren.

Requirements

✈️ Continuing Airworthiness Management of het onderhouden van zakelijke vliegtuigen is jouw expertise.
✈️ Ondernemersdrive: Je hebt een sterke drang naar zelf initiatief nemen en je eigen business runnen en hebt hier, vanzelfsprekend een natuurlijk talent voor!
✈️ Luchtvaartexpertise: Je hebt ervaring met EASA Part-CAMO/Part-M, Part-66, of vele jaren ervaring in Continuing Airworthiness Management
✈️ Veel kennis over de luchtvaart: Jouw bekendheid met verschillende luchtvaartgerelateerde trainingen, zoals Human Factors, Safety Management Systems, en meer, toont jouw expertise aan

Benefits

We weten allemaal dat in de luchtvaart de 'sky is not the limit'. Ook wat betreft je omzet/winst, we geven hier dan ook geen getal of salaris aan, omdat je als zelfstandige zal opereren.

We zijn dus niet op zoek naar werknemers, maar eerder naar potentiële of reeds gevestigde ondernemers die geïnteresseerd zijn in het oprichten van hun eigen bedrijf met behulp van de gevestigde naam van PRIMUS AERO.

Mocht je geïnteresseerd zijn en meer info over deze kans willen, neem dan contact op met Melitta Krainer om verdere details te bespreken over ons PRIMUS AERO Partner Network.

Wij nemen alleen contactverzoeken in het Engels aan, aangezien dit onze voertaal is.

Updated: 2 weeks ago
Job ID: 11132794
Report issue

PRIMUS AERO GmbH

51-200 employees
Airlines and Aviation

PRIMUS AERO was founded in 2010 out of the belief that technical aircraft management can be done more cost-efficiently and to a higher quality standard by an independent provider.…

Read more
  1. Join ons PRIMUS AERO Partner Network en start je eigen business in de luchtvaart!