Innovam
Innovam

Fietstechnicus/Leermeester locatie Roermond, 24 - 38 uur per week

Werknemer
Dienstensector en Productie

Staat kwaliteit voor jou hoog in het vaandel, ben je ambitieus en wil jij klanten de beste fietsbeleving bezorgen? Ben jij de fietstechnicus en goed in het begeleiden van mensen? Lees dan snel verder!

Taken

Voor Cyclehub Limburg BV (Roermond) zijn wij op zoek naar een fietstechnicus die het ook leuk vindt klanten te bedienen. Je voert onderhoud uit en je verzorgt alles met betrekking tot de reparaties aan de fietsen. De meest voorkomende werkzaamheden in Cyclehub zullen reparaties, verkoop van tweedehands fietsen en het opknappen van fietsen zijn. Daarnaast is een heel belangrijk onderdeel het begeleiden van mensen die werkervaring opdoen in het kader van hun opleiding.

Vereisten

Wat vragen we van jou als fietstechnicus?
• Je bent een ervaren, enthousiaste fietstechnicus en sleutelt met passie
• Je bent goed in het overbrengen van je kennis en het begeleiden van mensen
• Een diploma fietstechnicus is een pre
• Je hebt ervaring met het repareren van verschillende typen fietsen
• Je kunt met een computer overweg
• Je kunt goed met klanten omgaan

Benefits

Wij bieden je een leuke baan (24-38 uur) bij een sociale onderneming. Doorgroeimogelijkheden zijn er zeker ook! Je werkdagen zijn wisselend van maandag tot en met zaterdag. Werktijden in overleg. Het salaris is gebaseerd op je kennis en ervaring. Ben jij de fietstechnicus die wij zoeken? Dan zien wij graag snel jouw sollicitatie tegemoet!

Heb je interesse en herken jij jezelf in dit profiel? Klik dan op de button om te solliciteren. Voor meer informatie neem je contact op met
Yvo van Rotterdam, tel: 06-54321836

Bijgewerkt: 4 uur geleden
Vacature ID: 12403505
Probleem melden

Innovam

201-500 medewerkers
Productie motorvoertuigen

Innovam is dé opleider voor de mobiliteitsbranche, waar je als medewerker de ruimte krijgt om te leren en je bijdraagt aan de ontwikkeling van onze klanten. Daardoor raken we als…

Meer informatie
  1. Fietstechnicus/Leermeester locatie Roermond, 24 - 38 uur per week