HR-Groep
HR-Groep

Service- en Bonnentimmerman Eindhoven.

ZZP / Freelance
Bouwvakker

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij per direct op zoek naar een timmerman die passie heeft voor zijn werk en die echt kwaliteit wil afleveren.

Taken

Binnen het serice- en bonnenwerk ga je in Eindhoven aan de hand van een bonnenlijst bij mensen thuis kleine reparaties verrichten. Dit kan varieren van een lekkend kraantje tot een voordeur die klemt. Een keukenkastje wat los hangt, een plint die los zit en noem het verder maar op.

Vereisten

Enkele jaren ervaringen als timmerman en het ook echt leuk vinden om in bewoonde situaties te werken, waarbij mensen tijdens de werkzaamheden in hun huis gewoon aanwezig zijn. Wat dus ook wil zeggen dat je naast je vakmanschap ook de bewoners gerust kunt stellen, door op een prettige manier met hen te communiceren.

Daarbij is het een vereiste dat je een bus hebt die goed uitgerust is met al het gereedschap dat je nodig hebt om alle voorkomende werkzaamheden te kunnen verrichten.

Benefits

HR Groep, dé bemiddelaar voor de zzp’er in Bouw & Techniek HR Groep kent de markt als geen ander, we regelen het beste tarief voor jou en leveren kosteloze dienstverlening;

Altijd snelle betalingen, we betalen je factuur kosteloos met 8 werkdagen betaaltermijn.

  • Door gebruik te maken van het grote netwerk van HR-Groep altijd aanbod van de mooiste klussen bij toonaangevende opdrachtgevers.
  • Je hoeft zelf geen acquisitie meer te doen;
  • Je bespaart tijd en werk doordat je je contracten en facturatie kosteloos door HR-Groep laat verzorgen.

Je kunt via onderstaande link reageren of mij direct bellen
voor snel contact.

Mieke van de Ven 06-11053391
HR-Groep

Bijgewerkt: 2 dagen geleden
Vacature ID: 12573626
Probleem melden

HR-Groep

1-10 medewerkers
Bouwconstructie

Met een team van 8 personen voorziet HR-Groep B.V. haar klanten dagelijks van gekwalificeerd personeel. Dat kan zijn op basis van uitzenden, zzp bemiddeling of detachering. De ide…

Meer informatie
  1. Service- en Bonnentimmerman Eindhoven.