HR-Groep
HR-Groep

Hulpkracht

ZZP / Freelance
Bouw

Ben jij handig en leergierig? Start als hulpkracht. Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden bij deze opdrachtgever!

Taken

Wat ga jij doen? Als hulpkracht ben je erg flexibel en kun je op verschillende afdelingen worden ingezet. Je gaat een cameramonteur of ontstopper assisteren bij ontstoppings- en inspectiewerkzaamheden in de omgeving. Ook kan het zijn dat je een vernieuwer mag assisteren bij het aanleggen van nieuwe rioolsystemen of het uitvoeren van reparaties aan bestaande rioolsystemen. Daarnaast kun je worden ingezet om een all-round chauffeur te assisteren bij rioolreinigingswerkzaamheden. Wanneer je mee op de vrachtwagen mag, kan je op plekken door heel Nederland komen. Elke dag is anders!

Je kunt uiteraard aangeven op welke afdeling jij jezelf graag ziet werken. Hierbij kun je bijvoorbeeld opgeleid worden tot zelfstandige ontstopper. Veel monteurs zijn als hulpkracht begonnen en zijn daarna doorgegroeid binnen de organisatie. Wil jij jezelf ontwikkelen? Start dan nu als hulpkracht!

Vereisten

  • LBO diploma
  • Accuraat kunnen werken
  • Flexibele houding met betrekking tot werktijden

Pre:

  • Rijbewijs

Ben jij geïnteresseerd? Bel naar Jelmer: 06-28237473.

Bijgewerkt: 1 uur geleden
Vacature ID: 12473545
Probleem melden

HR-Groep

1-10 medewerkers
Bouwconstructie

Met een team van 8 personen voorziet HR-Groep B.V. haar klanten dagelijks van gekwalificeerd personeel. Dat kan zijn op basis van uitzenden, zzp bemiddeling of detachering. De ide…

Meer informatie
  1. Hulpkracht