BlinQ Recruitment
BlinQ Recruitment

Manager Audit, Assurance & Sustainability

Werknemer
Management, Team Leider
€ 5.000 tot € 6.800 / maand

Ons partnerbedrijf is een vooraanstaand accountantskantoor met zowel nationale als internationale activiteiten. Met diepgaande kennis van regelgeving en scherp inzicht in de markt ondersteunen zij hun klanten bij elke stap. Dit succes is ondenkbaar zonder hun medewerkers, die een cruciale rol spelen in het verwezenlijken van hun ambitieuze groeidoelen.

Ze moedigen hun medewerkers actief aan om zich continu te ontwikkelen gedurende hun hele carrière. Mensen staan voorop, niet de processen, waardoor je bij hen echt impact kunt maken.

Collega’s omschrijven het partnerbedrijf als een mensgerichte organisatie met een toegankelijke managementstijl, een goede werk-privébalans en een cultuur waarin open feedback en coaching centraal staan.

Bij ons partnerbedrijf geloven ze in de vrijheid om je werk zelf in te richten, de mogelijkheid om je voortdurend te ontwikkelen, en persoonlijke aandacht in een team waarin iedereen elkaar kent en samen nadenkt over de organisatie.

Je krijgt een persoonlijke mentor die je begeleidt en coacht. Je werkt in een betrokken en hecht team met een goede werksfeer en korte lijnen naar collega’s en partners. Daarnaast krijg je volop ruimte om je eigen pad te kiezen en je zowel qua werkzaamheden als klantenportefeuille breed te ontwikkelen.

Binnen de organisatie hechten ze veel waarde aan hun maatschappelijke rol en nemen deze samen met hun medewerkers serieus. Daarom biedt ons partnerbedrijf iedereen jaarlijks de mogelijkheid om 20 uur maatschappelijk (vrijwilligers)werk te doen via de bedrijfsfoundation.

Kiezen voor ons partnerbedrijf betekent dat jij zelf aan het roer staat van je carrière en van begin tot eind je koers bepaalt.

Wegens de sterke groei van ons partnerbedrijf zijn ze per direct op zoek naar een Manager Audit, Assurance & Sustainability!

Taken

Als Manager Audit, Assurance & Sustainability speel je een sleutelrol door de wereld van Audit en Assurance te verbinden met het cruciale thema duurzaamheid. Je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel je collega’s als je klanten en zorgt voor een hoog kennisniveau binnen de vestiging door het organiseren en leiden van trainingen. Voor klanten ben je de drijvende kracht achter duurzaamheidsaudits. Je organiseert en neemt deel aan evenementen, bezoekt klanten op locatie, en ondersteunt hen met waardevolle kennisoverdracht. Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

  • Stakeholdermanagement: Je onderhoudt en versterkt zakelijke relaties met diverse belanghebbenden en fungeert als de verbindende factor tussen ons partnerbedrijf en zijn klanten.
  • Centrale rol als verbinder: Als schakel tussen klanten, collega's en experts op het gebied van CO2-uitstoot, klimaatrisico's en mensenrechten, zorg je voor een soepele communicatie en efficiënte samenwerking.
  • Operationeel leiderschap: Je beheert de dagelijkse uitvoering van grootschalige projecten op het gebied van duurzaamheidsborging en -rapportage.
  • Bijdrage aan bedrijfsontwikkeling: Je speelt een proactieve rol in klantgesprekken over duurzaamheidsrapportage en -borging en draagt bij aan de groei en ontwikkeling van ons bedrijf.
  • Multidisciplinaire samenwerking: Je werkt nauw samen met collega's van verschillende afdelingen en nationaliteiten om internationale klantopdrachten succesvol uit te voeren.

Vereisten

Om succesvol te zijn in de rol van Manager Audit, Assurance & Sustainability, breng je het volgende mee:

  • Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Minimaal 6 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur binnen Audit & Assurance.
  • Aantoonbare ervaring in het zelfstandig leiden van (assurance)opdrachten als Manager.
  • Sterk commercieel en conceptueel denkvermogen.
  • Een proactieve en integere werkhouding.
  • Affiniteit met ESG en CSRD, met het vermogen om op deze gebieden waarde toe te voegen.
  • Een academische (WO) mastergraad in Accountancy.
  • Een natuurlijk talent voor het bouwen van relaties en netwerken.
  • Een Postmaster Register Accountant-opleiding (RA) is een pré, maar niet vereist.

Ontbreken enkele criteria, maar ben je ervan overtuigd dat deze rol perfect bij je past? Aarzel dan niet om toch te solliciteren of contact op te nemen met BlinQ Recruitment!

Wat zeggen je toekomstige collega's?

"Wat mij energie geeft, is de kans om deel uit te maken van het Sustainability Reporting & Assurance team, waar mijn passie voor duurzaamheid perfect samengaat met mijn achtergrond in accountancy. Ik geloof sterk in het maken van bewuste keuzes die zowel mens als milieu ten goede komen. De benodigde verandering is enorm, en samenwerking is essentieel. De invoering van de CSRD speelt hierin een cruciale rol door grote bedrijven te verplichten transparant te rapporteren over duurzaamheid, wat een basis vormt voor stakeholders om weloverwogen beslissingen te nemen. Het geeft mij voldoening om mijn impact te vergroten door assurance te bieden op duurzaamheidsinformatie, waardoor ik klanten stimuleer om duurzame stappen te zetten!"

Benefits

Voor deze uitdagende rol als Manager Audit, Assurance & Sustainability biedt ons partnerbedrijf jou het volgende:

  • Een goede werk-privébalans met flexibele werkuren.
  • De focus op een gezonde work-life balance.
  • Een salaris van € 5.000 tot € 6.800, afhankelijk van je kennis, ervaring en vaardigheden.
  • 30 vakantiedagen, met de mogelijkheid om feestdagen om te wisselen voor andere vrije dagen.
  • Premievrij pensioen, thuiswerk- en maandelijkse internetvergoeding.
  • Een telefoon, laptop en leaseauto of uitbetaling van het mobiliteitsbudget.
  • Een persoonlijke mentor die je begeleidt en coacht in je carrière.
  • Interne vakinhoudelijke en persoonlijke vaardigheidstrainingen.
  • Een uitstekende studieregeling.
  • Een goede werksfeer in een betrokken en hecht team.
  • De mogelijkheid om 20 uur maatschappelijk (vrijwilligers)werk te doen via de foundation van ons partnerbedrijf.

Interesse? Kom in contact!

BlinQ Recruitment is gevraagd om deze functie van Manager Audit, Assurance & Sustainability in te vullen op basis van Werving & Selectie. Dit betekent dat je direct in dienst komt bij onze partner. We komen graag met je in contact om deze vacature vrijblijvend met je te bespreken. Sta je open voor een nieuwe uitdaging, maar sluit deze functie niet helemaal aan? Ook dan gaan we graag het gesprek met je aan. We zijn altijd op zoek naar UitblinQers! Neem contact met ons op via 06-13643270.

Bijgewerkt: 1 week geleden
Vacature ID: 12387512
Probleem melden

BlinQ Recruitment

1-10 medewerkers
Diensten personeelszaken
  1. Manager Audit, Assurance & Sustainability