Bim&Beyond

11-50 employees
Architecture and Planning

Wij zijn bimmers met een schetsrol. Wij zijn geen lijnentrekkers. Wij zijn Rotterdammers. Wij gaan verder waar anderen stoppen. Wij houden vast aan kwaliteit en flexibiliteit en w…

Read more

About us

Wij zijn bimmers met een schetsrol. Wij zijn geen lijnentrekkers. Wij zijn Rotterdammers. Wij gaan verder waar anderen stoppen. Wij houden vast aan kwaliteit en flexibiliteit en wij blijven zoeken naar een oplossing. Samen. Wij tekenen alles uit. Wij communiceren, verifiëren en coördineren. En dat alles in een BIM-model waarin alle oplossingen en afspraken integraal vastliggen. Wij ondersteunen bouwers, ontwerpers en gebouweigenaren. Wij zijn Bim&Beyond.

Mission

Zoveel focus als we hebben op BIM en bouwtechnologie, zo breed is ons portfolio van projecten. Voor architecten, aannemers en gebouweigenaren. Van oud tot nieuw, van klein tot groot, van woningbouw tot utiliteitsbouw en van commerciële tot overheidsprojecten. Bekijk alle projecten waarbij Bim&Beyond betrokken is (geweest). Van 3D-modellering tot coördinatie van bouwprocessen.

Values

Commitment
Reliability
Sustainability
Teamwork

Media

Offices

2 job ads
Rotterdam
Blaak 40
3011 TA Rotterdam
Netherlands
  1. Jobs at Bim&Beyond