Brand Energy & Infrastructure Services B.V.
Brand Energy & Infrastructure Services B.V.

Monteur Steigerbouw

Werknemer
Overige

Ben jij een echte aanpakker, een echte teamplayer en houd je ervan om met je handen te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze locatie in Hoogeveen zijn we op zoek naar een enthousiaste Monteur Steigerbouw!

Taken

Als Monteur Steigerbouw ben je een essentieel lid van ons team. Samen met een gedreven team werk je met de hoogste normen voor kwaliteit en veiligheid. Tevens voer je taken uit op diverse steigerbouwprojecten, waarbij je nauwkeurigheid en gespecialiseerde kennis van diverse steigertypes, constructies en materialen inzet. Stort jezelf in de uitdagende wereld van steigerbouw, waar jouw vakmanschap en precisie de bouwprojecten naar nieuwe hoogten tillen!

Vereisten

  • Ervaring in de technische sector;
  • Je hebt relevante werkervaring in de steigerbouw;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
  • Je bent in het bezit van een geldig VCA certificaat of bereid deze te behalen.

Benefits

BRAND biedt jou een prettige, no-nonsense werkomgeving waar wederzijds respect, een goede sfeer maar ook hard werken heel belangrijk zijn. Je zult deel uitmaken van een organisatie die haar marktaandeel sterk wil vergroten en haar werknemers hierbij van goede secundaire arbeidsvoorwaarden voorziet.

Hierbij horen uiteraard:

Bij ons kun je rekenen op een aantrekkelijk salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO klein metaal. Je hebt recht op 13 ADV dagen en 25 vakantiedagen om een goede balans tussen werk en vrije tijd te behouden. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering van 3,2% en is er een pensioenregeling voor je geregeld. Je kunt gebruikmaken van bedrijfsfitness en krijgt de kans om jezelf verder te ontwikkelen met verschillende opleidingsmogelijkheden.

Herken jij je in het geschetste profiel en wil jij ons team komen versterken? Aarzel dan niet en solliciteer direct!

Wil je informatie over de sollicitatieprocedure dan kun je contact opnemen met Yasmina van Leeuwaarde, Corporate Recruiter, via +31 (0)6 820 081 29.

Bijgewerkt: 1 week geleden
Vacature ID: 11680234
Probleem melden

Brand Energy & Infrastructure Services B.V.

501-1000 medewerkers
Bouwconstructie

Brand Energy & Infrastructure Services is toonaangevend als dienstverlener in de industriële, bouwgerelateerde en infrastructurele marktsegmenten. Met BRAND hebben opdrachtgevers…

Meer informatie
  1. Monteur Steigerbouw