Brand Energy & Infrastructure Services B.V.
Brand Energy & Infrastructure Services B.V.

Materiaalplanner

Werknemer
Outbound, Transportlogistiek

Ben jij iemand die goed is in het plannen en organiseren, met een scherp oog voor detail en communicatieve vaardigheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze locatie in Klundert zijn we op zoek naar een enthousiaste Materiaal Planner!

Over de organisatie:

Hünnebeck is onderdeel van Brand Energy & Infrastructure Services en levert oplossingen voor het gehele bouwproces en biedt de klant een zeer uitgebreid pakket aan wand- en vloerbekistingen, voor zowel woningbouw, utiliteitsbouw als infrastructurele werken.

Taken

Wat ga je doen?

In de rol van Materiaal Planner ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig plannen en organiseren van de levering van onze producten bij Hünnebeck. Je draagt zorg voor een efficiënte afstemming van materiaalinzet, plant materiaal- en leveringsroutes voor onze klanten en beheert retourzendingen en materiaaltekorten in Nederland en Europa. Het bestellen van nieuw materiaal en het afhandelen van schadeclaims behoren eveneens tot jouw verantwoordelijkheden, samen met het beheren van incourante voorraad.

Het plannen van transporten binnen Nederland en Europa is een cruciaal onderdeel van jouw takenpakket. Als Materiaal Planner fungeer je als primair aanspreekpunt voor klanten met betrekking tot materiaalaanvoer en -retournering, en zorg je voor een accurate administratieve afhandeling van materiaalbewegingen in Oracle.

Vereisten

  • Je hebt relevante werkervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur binnen de bouwsector.
  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt affiniteit met de producten en diensten van Hünnebeck.
  • Je hebt een service- en klantgerichte houding waarmee je sterke relaties met klanten kunt onderhouden.
  • Je bent flexibel, positief en energiek met een proactieve en stressbestendige instelling.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Benefits

Wat hebben wij jou te bieden?

Wij bieden een mooie baan in een groeiend en klantgericht bedrijf, waarin je een nieuwe impuls kan geven aan je carrière vanuit een verantwoordelijke, veelzijdige en dynamische positie. Hierbij horen uiteraard een goed salaris en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket waaronder, 25 vakantiedagen en 15 ADV dagen en ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Brand biedt de persoonlijkheid van een middelgroot bedrijf met de voordelen van een multinational.

Hierbij horen uiteraard:

  • Een goed salaris;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO BOUW/UTA;
  • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Een eindejaarsuitkering van 2%;
  • Vrijheid bij het vervullen van de functie, waarbij eigen inbreng erg gewaardeerd wordt;
  • Mogelijkheid tot opleidingen en cursussen op kosten van de organisatie.

Word jij onze nieuwe collega?!

Ben jij de collega die écht kan aanpakken, in oplossingen denkt, en proactief een bijdrage levert aan de verdere professionalisering van de organisatie, dan vragen wij je om direct te reageren!

Wil je meer informatie over de functie, dan kun je contact opnemen met Arjan Verhoeff, Branche manager via +31 (0)6 49317450. Wil je informatie over de sollicitatieprocedure dan kun je contact opnemen met Yasmina van Leeuwaarde, Corporate Recruiter, via +31 (0)6 820 081 29.

Bijgewerkt: 1 week geleden
Vacature ID: 11671355
Probleem melden

Brand Energy & Infrastructure Services B.V.

501-1000 medewerkers
Bouwconstructie

Brand Energy & Infrastructure Services is toonaangevend als dienstverlener in de industriële, bouwgerelateerde en infrastructurele marktsegmenten. Met BRAND hebben opdrachtgevers…

Meer informatie
  1. Materiaalplanner