AV Werving & Selectie
AV Werving & Selectie
Nieuw

Salesmanager Food

Venlo, Nederland (hybride)
Werknemer
Buitendienst
€ 84.000 / jaar

Wil jij een uitdagende commerciële rol waarin je niet zomaar een product verkoopt, maar complete oplossingen biedt? Bij Envases B.V. krijg je als Salesmanager Food de kans om verpakkingsoplossingen voor de voedingsindustrie te verkopen. Je werkt met een technisch hoogstaand product waar veiligheid en maatwerk centraal staan. Pak jij deze kans om jouw salesvaardigheden in te zetten in een dynamische en internationaal georiënteerde omgeving?

Taken

Maak het verschil als Salesmanager Food

Als Salesmanager Food bij Envases B.V. ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van het klantenbestand in de Benelux, Noord-Frankrijk en West-Duitsland. In deze rol verkoop je niet alleen ronde blikken, maar vooral maatwerkoplossingen waarbij voedselveiligheid, productontwikkeling en service centraal staan. Je communiceert variërend van commerciële stakeholders in de voedingsindustrie tot technische directeuren op de werkvloer. Met jouw adviserend verkooptalent weet je nieuwe klanten aan te trekken en bestaande relaties te versterken. Je rapporteert direct aan de Sales Director Food in Europa en werkt nauw samen met het interne salesteam.

Kortom, jij pakt de regie bij het:

  • acquireren van nieuwe klanten en kansen identificeren in de markt;
  • beheren en uitbouwen van relaties met bestaande klanten in de Benelux, Noord-Frankrijk en West-Duitsland;
  • het begeleiden van het verkoopproces van A tot Z;
  • bewaken van de voedselveiligheid en kwaliteit van de Envases oplossingen;
  • up-to-date blijven van ontwikkelingen bij de klant en in de markt.

Vereisten

Voor deze vacature neem jij mee:

Je bent een gedreven salesprofessional die begrijpt hoe belangrijk maatwerk en langdurige klantrelaties zijn. Met jouw communicatieve en analytische vaardigheden ben je in staat om complexe onderhandelingen te voeren en klanten te adviseren. Ook ben je goed in staat om binnen een internationale en technische omgeving te functioneren.

Vink jij deze checklist ook af?

  • hbo-werk- en denkniveau, bij voorkeur commerciëel of technisch;
  • minimaal 5 jaar ervaring in een (technisch) commerciële rol;
  • ervaring met adviserende verkoop;
  • vloeiende beheersing van Nederlandse en Engelse taal, Frans en Duits is een pré;bereidheid om te reizen binnen West-Europa

Benefits

Jouw werkgebied

Je zult voornamelijk klanten en prospects bezoeken vanuit je thuiskantoor. Daarnaast bezoek je het kantoor in Horst wekelijks als je agenda dat toelaat. Horst is een kleine, maar essentiële locatie binnen het internationale netwerk van Envases. Het kantoor ligt op een goed bereikbare plek, dichtbij de A73, met voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast bezoek je regelmatig klanten door de Benelux en ook Noord-Frankrijk en West-Duitsland, waarbij reizen en overnachten onderdeel zijn.

Als gedreven Salesmanager Food kun jij rekenen op:

Een veelzijdige functie binnen een internationale organisatie waar innovatie en voedselveiligheid centraal staan. Envases investeert graag in jouw ontwikkeling met uitgebreide trainingen en volop doorgroeimogelijkheden. Op basis van een fulltime dienstverband krijg je daarbovenop:

  • vast bruto salaris tot €84.000,- per jaar;
  • bonusregeling;
  • 25 vakantiedagen
  • pensioenregeling;
  • telefoon, laptop, leaseauto;
  • Envases is verbonden met de CAO Metaal en Techniek

Werken bij Envases B.V.

Envases B.V. is een toonaangevende producent van verpakkingen voor de voedingsmiddelenindustrie. Envases meer dan een blikfabrikant – Zij biedt oplossingen die bijdragen aan de voedselveiligheid van de klanten. Met een internationale aanwezigheid en meer dan 60 jaar ervaring in de sector, werkt Envases met klanten op zowel strategisch als operationeel niveau. Het team in Horst en het internationale team kenmerkt zich door een open en informele cultuur met korte lijnen.

Eén klik verwijderd van jouw nieuwe baan

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature en heb je de checklist afgevinkt? Wacht dan niet te lang, want zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature. Solliciteren doe je simpel en snel via onze solliciteer-button. Vergeet je niet om een up-to-date cv en een gerichte motivatie toe te voegen? Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Aron via telefoonnummer 06-19205064. Misschien spreken we elkaar dan snel!

Bijgewerkt: 42 seconden geleden
Vacature ID: 12668287
Probleem melden

AV Werving & Selectie

11-50 medewerkers
Werving en selectie

Al sinds 2000 is AV dé specialist in het werven, searchen, selecteren, bemiddelen en ontwikkelen van commerciële professionals. Wij helpen professionals, managers, directie en daa…

Meer informatie
  1. Salesmanager Food