AV Werving & Selectie
AV Werving & Selectie

Marketing Coördinator B2B

Utrecht, Nederland (hybride)
Werknemer
Online Marketing
€ 54.432 / jaar

Word jij enthousiast van een uitdagende rol binnen een dynamische en groeiende groothandel in verf en schilders-benodigdheden? Bij Mooij Verf krijg je de kans om het marketingbeleid vorm te geven en impact te maken. Hier werk je met passie aan innovatieve campagnes en zorg je ervoor dat onze merken nog sterker in de markt worden gezet. Ga jij de uitdaging aan?

Taken

Maak het verschil als Marketing Coördinator bij Mooij Verf

Als Marketing Coördinator bij Mooij Verf ben jij dé spil in het ontwikkelen en uitvoeren van onze marketingstrategieën. Je bent verantwoordelijk voor het creëren van effectieve marketingcampagnes, het beheren van onze communicatiekanalen en het coördineren van promoties. Met jouw analytische vaardigheden monitor je de resultaten van campagnes en stel je bij waar nodig. Daarnaast werk je nauw samen met collega’s en rapporteer je direct aan de Verkoopleider. Deze rol vraagt om een hands-on mentaliteit, creativiteit en een sterke focus op resultaat.

Kortom, jij bent succesvol in het:

  • analyseren van sales- en marketingdata;
  • opstellen van communicatie voor social media en websitebeheer;
  • coördineren van acties en promoties;
  • bedenken en uitvoeren van marketingconcepten en activiteiten;
  • ontwikkelen van “Point of Sales” (POS) -communicatie.

Vereisten

Voor deze vacature neem jij mee:

Met jouw ervaring en passie voor marketing weet jij elke campagne tot een succes te maken. Je hebt oog voor detail en weet hoe je data kunt gebruiken om je strategieën te verfijnen. Daarbij werk je gestructureerd en nauwkeurig, zonder het overzicht te verliezen. Je bent proactief, werkt data gedreven en hebt ervaring met Adobe CC. Je voelt je thuis in een omgeving waarin creativiteit en ondernemerschap centraal staan.
Vink jij deze checklist ook af?

  • afgeronde mbo- of hbo-opleiding in marketing of commercie;
  • minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • ervaring met B2B-marketing, bij voorkeur in de groothandel of retail;
  • kennis van de mogelijkheden van social media;
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.

Benefits

Jouw werkgebied

Mooij Verf heeft 19 verkooppunten verspreid over Nederland, dus wanneer je niet thuis wilt werken is er altijd een vestiging in de buurt waar je kunt werken. Daarnaast heb je de vrijheid om regelmatig onderweg te gaan naar de verschillende locaties om feeling te houden met wat er speelt. Denk aan hierbij aan steden zoals Amsterdam, Den Bosch, Maastricht, Apeldoorn en Zwolle.

Als ambitieuze Marketing Coördinator kun jij rekenen op:

Een afwisselende en verantwoordelijke baan bij een groeiende en vooruitstrevende organisatie. Mooij Verf biedt jou de mogelijkheid om de functie verder vorm te geven en daardoor zowel vakinhoudelijk als persoonlijk verder te ontwikkelen.

Op basis van een fulltime dienstverband krijg je daarbovenop:

  • salaris tot €4.200,- per maand;
  • 8% vakantietoeslag;
  • 30 vakantiedagen per jaar;
  • reiskostenvergoeding vanaf 10km;
  • mogelijkheid tot het volgen van trainingen.

Werken bij Mooij Verf

Bij Mooij Verf draait het om kwaliteit, kennis en advies. Als dé partner op het gebied van verf en verfsystemen leveren wij aan retailbedrijven, schildersbedrijven en de opdracht gevende markt. Onze organisatie is groeiend, met inmiddels 19 vestigingen verspreid over Nederland. We hechten veel waarde aan onze familiecultuur en werken nauw samen in een hecht team. Hier krijg je de ruimte om jouw ideeën in te brengen en écht het verschil te maken.

Eén klik verwijderd van jouw nieuwe baan

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature en heb je de checklist afgevinkt? Wacht dan niet te lang, want zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature. Solliciteren doe je simpel en snel via onze solliciteer-button. Vergeet je niet om een up-to-date cv en een gerichte motivatie toe te voegen? Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Fleur de Graaf via telefoonnummer 033-2860150. Misschien spreken we elkaar dan snel!

Bijgewerkt: 1 dag geleden
Vacature ID: 12424755
Probleem melden

AV Werving & Selectie

11-50 medewerkers
Werving en selectie

Al sinds 2000 is AV dé specialist in het werven, searchen, selecteren, bemiddelen en ontwikkelen van commerciële professionals. Wij helpen professionals, managers, directie en daa…

Meer informatie
  1. Marketing Coördinator B2B