AV Werving & Selectie
AV Werving & Selectie

Accountmanager Data

Werknemer
Buitendienst
€ 65.000 / jaar

Ben jij klaar om bedrijven naar de toekomst te leiden? Bij Tosch in Barneveld krijg je als Customer Success Manager Data de kans om echt impact te maken bij toffe klanten, jij zorgt er namelijk voor dat zij klaar zijn voor overmorgen. Klaar voor de toekomst. Ga jij altijd voor het hoogst haalbare resultaat en staan innovatie en klantgerichtheid voor jou ook voorop? Dan is deze gave rol perfect voor jou!

Taken

Maak het verschil als Customer Succes Manager in Barneveld

Als Customer Success Manager Data bij Tosch ben jij de drijvende kracht achter het succes van onze klanten. Je zorgt ervoor dat zij optimaal gebruikmaken van data door hen te adviseren over slimme strategieën en innovatieve oplossingen. Jij bent het gezicht van Tosch, richt je op new business, bouwt sterke relaties op en zorgt dat klanten altijd voorop blijven lopen. Samen met het team van gedreven data engineers en BI consultants zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Kortom, jij pakt de regie bij het:

● adviseren van klanten over datagedreven strategieën;

● creëren en organiseren van new business;

● onderhouden en uitbouwen van klantrelaties;

● samenwerken met interne teams om de klantbehoeften te vertalen naar oplossingen.

Vereisten

Voor deze vacature neem jij mee:

Jij bent iemand die energie krijgt van afspraken scoren en vervolgens met deze potentiële klanten mooie en interessante gesprekken voeren. Jij hebt een belangrijke rol aan tafel. Daan Morren, directeur, vertelt: “Wij helpen bedrijven om klaar te zijn voor overmorgen door ze te leren de waarde in te zien van data, de strategie daarop aan te passen en ze te helpen implementeren van de oplossingen. Het resultaat is dat bedrijven data gedreven leren werken.” De impact die je kan maken is onbetaalbaar!

Je bent dus communicatief sterk, een goede luisteraar en verbinder en hebt altijd oog voor de klant. Bovendien sta je te popelen om jezelf verder te ontwikkelen en de volgende stap in je carrière te zetten.

Vink jij deze checklist ook af?

● afgeronde hbo opleiding, bij voorkeur in bedrijfskunde, International business of MER;

● minimaal 3 jaar ervaring in een commerciële rol, het liefst in de buitendienst;

● ervaring met consultative selling en relatiemanagement;

● affiniteit met data en BI-oplossingen is een grote pre, ervaring hierin geen must.

Jouw werkgebied

Het kantoor van Tosch is gevestigd in Barneveld. Je komt te werken in een ultra modern en ruim kantoor, waar je alles vindt wat je nodig hebt om jouw werk optimaal te kunnen doen. Van brainstormruimtes tot een gezellige lounge voor de vrijmibo, maar natuurlijk ook je leuke en fanatieke collega’s waarmee je graag samen de succesvolle week afsluit.

Het betreft een landelijke rol, dus je bent veel onderweg en bij jouw prospects. Hier rijd jij naartoe in jouw lease auto.

Benefits

Als gedreven Customer Succes Manager kun jij rekenen op:

Een supergave rol in een jong en snelgroeiend bedrijf waar innovatie en plezier hand in hand gaan. Bij Tosch krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien in je carrière.

Op basis van een fulltime dienstverband krijg je daarbovenop:

● salaris tot € 5.000,- per maand;

● 30 vakantiedagen;

● veel vrijheid, verantwoordelijkheid en ruimte om initiatief te nemen

● leaseauto, laptop en telefoon van de zaak;

● pensioenregeling (50/50 met werkgever);

● veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

Werken bij Tosch

Tosch Data Solutions is een jong en innovatief IT-bedrijf in Barneveld, gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte Data en ICT-oplossingen. Zij helpen MKB en non-profit organisaties om veilig, efficiënt en toekomstgericht te werken. Hen leren hoe je klaar kan zijn voor overmorgen en alles uit je business kan halen. Of het nu gaat om cloudoplossingen, cybersecurity of datamanagement, bij Tosch combineren we technische expertise met een frisse, dynamische aanpak.

Eén klik verwijderd van jouw nieuwe baan

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature en heb je de checklist afgevinkt? Wacht dan niet te lang, want zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature. Solliciteren doe je simpel en snel via onze solliciteer-button. Vergeet je niet om een up-to-date cv en een gerichte motivatie toe te voegen? Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Renate via telefoonnummer 06-23576434. Misschien spreken we elkaar dan snel!

Bijgewerkt: 4 dagen geleden
Vacature ID: 12399940
Probleem melden

AV Werving & Selectie

11-50 medewerkers
Werving en selectie

Al sinds 2000 is AV dé specialist in het werven, searchen, selecteren, bemiddelen en ontwikkelen van commerciële professionals. Wij helpen professionals, managers, directie en daa…

Meer informatie
  1. Accountmanager Data