AV Werving & Selectie
AV Werving & Selectie

Adviseur bedden

Werknemer
Verkoopassistent
€ 2.700 tot € 3.100 / maand

Heb jij een passie voor interieur en wil je klanten helpen aan hun ultieme nachtrust? Bij Van Beek Bedden in Apeldoorn word je dé expert in slaapoplossingen. Met hun hoogwaardige assortiment en een warme, persoonlijke benadering, maak jij het verschil in het leven van de klanten. Zowel parttime als fulltime mogelijk.

Taken

Maak het verschil als Adviseur Bedden in Apeldoorn

Als Adviseur Bedden ben jij het gezicht van Van Beek Bedden. Jij zorgt ervoor dat elke klant zich welkom voelt en begeleidt hen in het maken van de beste keuze voor hun slaapkamer. Of het nu gaat om het perfecte matras of een compleet nieuwe slaapkamerinrichting, jij bent de specialist die hen van advies op maat voorziet. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor lichte administratieve taken zoals het plaatsen van bestellingen en het afstemmen van leveringen. Jouw rol is essentieel: zonder jou kunnen we de klanten niet de service bieden waar Van Beek bedden om bekend staan. Kortom, jij pakt de regie bij het:

  • adviseren van klanten over het hoogwaardige assortiment bedden en accessoires;
  • verwerken van bestellingen en het beheren van de voorraad;
  • zorgen voor een vlekkeloze afstemming van leveringen en administratieve afhandeling.

Vereisten

Voor deze vacature neem jij mee:

Je hebt een natuurlijk talent voor klantcontact en houdt van een dynamische winkelomgeving. Je bent vriendelijk, leergierig, en hebt een proactieve houding, waarmee je altijd zoekt naar manieren om de klantbeleving te verbeteren. Ervaring in de beddenbranche is een plus, maar geen must je enthousiasme en bereidheid om te leren zijn voor ons veel belangrijker. Vink jij deze checklist ook af?

  • mbo werk- en denkniveau;
  • minimaal 3 jaar werkervaring in een verkoopfunctie, bij voorkeur in een vergelijkbare omgeving;
  • affiniteit met interieur en slaapcomfort;
  • goede beheersing van de Nederlandse taal.

Benefits

Als gedreven Adviseur Bedden kun jij rekenen op:

Een sfeervolle werkplek binnen een familiebedrijf dat service en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Bij Van Beek Bedden kun je rekenen op een afwisselende baan met veel klantcontact en ruimte voor eigen inbreng. Op basis van een fulltime dienstverband krijg je daarbovenop:

  • een salaris van €2.600, tot € 3.100, - per maand o.b.v. kennis en ervaring;
  • 25 vakantiedagen per jaar (volgens cao Retail);
  • een eventuele gezamenlijke bonusregeling o.b.v. van behaalde omzetdoelen;
  • een prettige werksfeer en een hecht team.

Jouw werkgebied

Jouw nieuwe werkplek bevindt zich in het hart van Apeldoorn, waar je samenwerkt met een hecht en gezellig team. Hier krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en klanten te voorzien van de beste slaapoplossingen.

Eén klik verwijderd van jouw nieuwe baan

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature en heb je de checklist afgevinkt? Wacht dan niet te lang, solliciteren doe je simpel en snel via onze solliciteer-button. Vergeet je niet om een up-to-date cv toe te voegen?

Bijgewerkt: 9 uur geleden
Vacature ID: 12435360
Probleem melden

AV Werving & Selectie

11-50 medewerkers
Werving en selectie

Al sinds 2000 is AV dé specialist in het werven, searchen, selecteren, bemiddelen en ontwikkelen van commerciële professionals. Wij helpen professionals, managers, directie en daa…

Meer informatie
  1. Adviseur bedden