AV Werving & Selectie
AV Werving & Selectie

Verkoopadviseur

Utrecht, Nederland (hybride)
Werknemer
Verkoop Binnendienst, Verkoopmedewerkers

Wil jij werken in een afwisselende omgeving waar jouw persoonlijke advies het verschil maakt? Als verkoopadviseur bij Heuvelrug Keukens in Leersum krijg je de kans om jouw passie voor keukens te combineren met commercieel talent. In deze rol heb je veel vrijheid en verantwoordelijkheid, wat bijdraagt aan jouw professionele groei. Met een aantrekkelijke werksfeer en goede arbeidsvoorwaarden is dit dé kans voor een ambitieuze verkoopadviseur.

Taken

Maak het verschil als Keukenadviseur & verkoper in Leersum

Als keukenadviseur bij Heuvelrug Keukens ben jij de drijvende kracht achter onze klanttevredenheid. Met jouw expertise en persoonlijke service help je klanten om hun droomkeuken samen te stellen. Jij bent onmisbaar, omdat jij de wensen van de klant weet om te zetten in een passend ontwerp. Je hebt veel contact met klanten, leveranciers en collega’s om te streven naar maatwerk en een unieke klantbeleving.

Kortom, jij bent succesvol in het:

- persoonlijk adviseren van klanten over de mogelijkheden en opties voor hun keuken;

- ontwerpen van keukens op maat met behulp van geavanceerde software;

- onderhouden van klantrelaties en opvolgen van leads;

- begeleiden van de klant tijdens het hele advies- en aankoopproces.

Vereisten

Voor deze vacature neem jij mee:

Je bent klantgericht, commercieel ingesteld en hebt een passie voor keukens. Je kunt goed luisteren en vertaalt de wensen van de klant naar een creatief ontwerp. Daarbij ben je geduldig, overtuigend en resultaatgericht. Daarnaast heb je:

- een mbo-opleiding in een relevante richting;

- minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol;

- een klantgerichte en flexibele insteek;

- affiniteit met vakmanschap; technisch inzicht is een pré;

- uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands.

Jouw werkgebied

Jouw nieuwe werkplek bevindt zich in Leersum op de Utrechtse Heuvelrug, dichtbij de A12 en goed bereikbaar vanuit Utrecht en Amersfoort. Je werkt in een luxe showroom of gaat op bezoek bij (potentiële) klanten om hen op locatie te adviseren. De showroom beschikt over alle faciliteiten die je nodig hebt om klanten optimaal te kunnen adviseren en biedt een prettige en professionele werkomgeving.

Benefits

Als ambitieuze keukenadviseur kun jij rekenen op:

Een uitdagende functie bij een gerenommeerd bedrijf waar jouw talenten worden gewaardeerd. Heuvelrug Keukens investeert in jouw groei met begeleiding en trainingen. Bovendien werk je in een klein en hecht team waar samenwerking centraal staat met passie en humor. Op basis van een fulltime dienstverband krijg je daarbovenop:

- een goed salaris;

- 25 vakantiedagen;

- pensioenregeling;

- reiskostenvergoeding;

- vrij op alle zondagen en feestdagen.

Werken bij Heuvelrug Keukens

Heuvelrug Keukens is een toonaangevend bedrijf in de regio, gespecialiseerd in het ontwerpen en leveren van keukens op maat. Met een sterke focus op kwaliteit en klanttevredenheid, bieden zij de klanten innovatieve en duurzame oplossingen. Het team kenmerkt zich door professionaliteit, betrokkenheid en een prettige werksfeer.

Eén klik verwijderd van jouw nieuwe baan

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze vacature en heb je de checklist afgevinkt? Wacht dan niet te lang. Solliciteren doe je simpel en snel via onze solliciteer-button. Vergeet je niet om een up-to-date cv toe te voegen? Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Didani Raoef via telefoonnummer 0616120043. Misschien spreken we elkaar dan snel!

Bijgewerkt: 1 maand geleden
Vacature ID: 11725781
Probleem melden

AV Werving & Selectie

11-50 medewerkers
Werving en selectie

Al sinds 2000 is AV dé specialist in het werven, searchen, selecteren, bemiddelen en ontwikkelen van commerciële professionals. Wij helpen professionals, managers, directie en daa…

Meer informatie
  1. Verkoopadviseur