Phidra Accountants & Adviseurs
Phidra Accountants & Adviseurs

Gevorderd administratief medewerker Alkmaar/Haarlem 24 tot 40 uur per week

Werknemer
Administratie en Secretariaat

Wil jij werken bij het gezelligste accountants- en advieskantoor van Noord-Holland met vestigingen in Alkmaar en Haarlem, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Niet werken voor cliënten, maar samenwerken met cliënten. Met een voorsprong op het gebied van automatisering worden cliënten ontzorgt en worden de samenstelwerkzaamheden efficiënt uitgevoerd, zodat genoeg tijd overblijft voor de echt leuke werkzaamheden, zoals begeleiding/coaching, advisering en de BOTS (benen-op-tafel-sessies).

Naast werken bij Phidra is er uiteraard voldoende tijd voor de broodnodige ontspanning: Denk hierbij aan de Vrijmibo, personeelsuitjes, culinaire lunch op woensdag met John de kok, tafeltennis, flipperen, tafelvoetbal of gewoon socializen met collega’s.

Taken

Als gevorderd administratief medewerker verricht je administratieve werkzaamheden voor een grote diversiteit aan cliënten binnen het midden- en kleinbedrijf. Je bent op administratief vlak verantwoordelijk voor je eigen cliëntenpakket en zorgt er met het team voor dat de financiële administraties up-to-date zijn. Je werkt hierbij samen met je collega's van alle afdelingen.

Vereisten

Wij zijn op zoek naar een (gevorderd) administratief medewerker die minimaal beschikt een afgeronde MBO-opleiding in een administratieve richting en graag werkt in teamverband. Bij Phidra ben je onderdeel van het team en ben je met het team sparringspartner voor jouw cliënten. Dit blijft uiteraard niet beperkt tot de financiële administratie alleen.

Je bouwt daarnaast uiteraard mee aan de kantoorontwikkeling, zowel in vaktechnische als commerciële zin. Kortom, een allround Phidrant!

Wij bieden jou een interessante functie met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Het salaris is marktconform en daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een gunstige studieregeling en voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Acquisitie niet gewenst.

Bijgewerkt: 3 dagen geleden
Vacature ID: 11218250
Probleem melden

Phidra Accountants & Adviseurs

11-50 medewerkers
Financiële administratie

Wil jij werken bij het gezelligste accountants- en advieskantoor van Noord-Holland met vestigingen in Alkmaar en Haarlem, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Niet werken voor…

Meer informatie
+

2 meer

  1. Gevorderd administratief medewerker Alkmaar/Haarlem 24 tot 40 uur per week