Kraaijvanger Architects
Kraaijvanger Architects

Architectuur stagiaires (2024)

Stage
Architectuur
€ 550 / maand

Ben jij een aanpakker? En heb je zin in een leerzame stage bij een dynamisch architectenbureau in het hart van Rotterdam? Ben je minimaal in het 4de jaar van jouw masterstudie? Als stagiair draai je mee in één van onze ontwerpteams. Je levert je bijdrage met ontwerponderzoek, conceptontwikkeling, planuitwerking, het maken van studiemaquettes en presentatietekeningen.

Taken

Stagiairs krijgen serieuze begeleiding bij het realiseren van hun stagedoelen en worden zoveel mogelijk betrokken bij alle aspecten en fases van het ontwerpproces.

Vereisten

Wij zoeken stagiairs die momenteel studeren aan de TU. Ervaring met het maken van goede visualisaties, (BIM)-modelleren en programma’s als Revit, Rhino, Indesign, Photoshop en 4D is absoluut een pré. De stageduur is minimaal 5 maanden.

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Stuur ons je gegevens via de knop "nu solliciteren". Heb je nog vragen over deze functie? Neem gerust contact op met Bas Niese. Hoe de sollicitatieprocedure er verder uitziet? Tijdens het eerste gesprek maak je kennis met een directe collega. Zijn we allebei entousiast? dan gaan we aan de slag!

Bijgewerkt: 3 uur geleden
Vacature ID: 10714603
Probleem melden

Kraaijvanger Architects

51-200 medewerkers
Architectuur en ruimtelijke ordening

Kraaijvanger Architects is in 1927 opgericht door de broers Evert en Herman Kraaijvanger. Tijdens de wederopbouw groeide het bureau hard en tegenwoordig zijn we een architectenbur…

Meer informatie
  1. Architectuur stagiaires (2024)