Kraaijvanger Architects
Kraaijvanger Architects

Architectuur stagiaires (2024)

Stage
Architectuur
€ 550 / maand

Wil je leren hoe jouw ontwerpen kunnen bijdragen aan een duurzame wereld? Kom dan stagelopen bij Kraaijvanger Architects, een innovatief en veerkrachtig architectenbureau in het hart van Rotterdam.

Taken

Je draait als volwaardige collega mee in onze gedreven, multidisciplinaire ontwerpteams. We betrekken je bij alle aspecten en fases van het ontwerpproces. Je werkt mee aan ontwerponderzoek, conceptontwikkeling, planuitwerking, studiemaquettes en presentatietekeningen. Dankzij een buddy voel je je snel thuis op de werkvloer. Alles wat je bij ons leert, geeft je een voorsprong in je carrière in de architectuur. Als je wilt leren over cradle to cradle ontwerpen en gebouwen die de wereld beter maken, solliciteer dan snel!

Vereisten

Wij zijn Kraaijvanger Architects: goed voor mens en planeet
Onze missie is om in een snel veranderende wereld ruimtes te ontwerpen met een positieve sociale en ecologische footprint. Wij maken tijdloze architectuur die mens en natuur dichter bij elkaar brengt. Wij creëren gebouwen waar mensen graag zijn en die bijdragen aan een gezonde leefomgeving. Ons werk wordt internationaal erkend: wij zijn het eerste B Corp architectenbureau in Rotterdam.

Ons bureau is gevestigd in het centrum van Rotterdam waar we met zo’n 60 professionals werken aan prachtige diverse projecten. Vernieuwing van steden, openbare gebouwen, innovatieve industrieën, woningen, interieurs, renovaties en andere bijzondere projecten. Bekijk onze projecten op onze website.

Durf jij het gesprek aan te gaan?
Deze stage is onderdeel van je masterstudie aan de TU. Welke talenten neem je mee? Je kunt schema’s en visualisaties maken in Rhino en je hebt ervaring met Photoshop en Illustrator. We modeleren onze ontwerpen in Revit en maken presentaties in InDesign. Het belangrijkste is dat je een ontwerptalent bent dat actief bijdraagt aan discussies. Daarmee inspireren we elkaar.

Benefits

Wat moet je verder weten?

  • De stage duurt minimaal 5 maanden vanaf september 2024.
  • De stagevergoeding is € 550 per maand op basis van een 40-urige werkweek.
  • Je werkt 32 tot 40 uur per week.
  • Er wordt Engels en Nederlands gesproken.
  • Wekelijks worden er leuke evenementen georganiseerd, waarmee je je kennis en netwerk vergroot.

Bijdragen aan gebouwen die goed zijn voor mens en planeet?

Solliciteer dan snel met je cv en portfolio via de knop "solliciteer".

Vragen? Neem contact op met Bas Niese (managing partner) via 010-4989292.

Bijgewerkt: 1 uur geleden
Vacature ID: 11850108
Probleem melden

Kraaijvanger Architects

51-200 medewerkers
Architectuur en ruimtelijke ordening

Kraaijvanger Architects is in 1927 opgericht door de broers Evert en Herman Kraaijvanger. Tijdens de wederopbouw groeide het bureau hard en tegenwoordig zijn we een architectenbur…

Meer informatie
  1. Architectuur stagiaires (2024)