Visser Werving & Selectie
Visser Werving & Selectie

Storingsmonteur

Werknemer
Mechanicus
€ 2.800 tot € 5.100 / maand

Heb jij kennis van Elektrotechniek? Hou je van een afwisselende baan, waarbij je nooit weet wat een werkdag van tevoren brengt? Ga je ook graag technische uitdagingen aan? Lees dan snel verder!

De baan

Wij zoeken een Storingsmonteur voor onze opdrachtgever in de omgeving van Terneuzen. Je ontvangt direct een contract bij de werkgever.

Heb jij kennis van Elektrotechniek? Hou je van een afwisselende baan, waarbij je nooit weet wat een werkdag van tevoren brengt? Ga je graag technische uitdagingen aan?

Jij bent dé idelae kandidaat, als je met jouw improvisatievermogen storingen (tijdelijk) weet op te lossen!

  • Storingen opsporen en oplossen;
    De productielijn ligt stil. Jouw collega’s proberen in eerste instantie te achterhalen of het gaat om een kleine storing die vaker voorkomt. Die kunnen zij zelf ook prima fiksen. Lukt ze dat niet? Dan kom jij in actie!
    Jij gaat navraag doen bij de operators, wat het probleem is. Zij kennen de installaties maar al te goed. Je stelt vragen om te achterhalen wat de eventuele oorzaak is van de storing. Vervolgens zoek je stap voor stap naar de oorzaak en sluit diverse oorzaken uit. En lost uiteindelijk de storing (tijdelijk) op. Mocht je er toch niet uitkomen, zijn er altijd hulplijnen beschikbaar, zoals jouw directe collega, jouw leidinggevende of een externe partij.
  • Technische ondersteuning;
    Regelmatig loop je controle rondes op de terminal om te luisteren en te kijken of alle installaties soepel lopen. Ook check je in jouw mail of er meldingen zijn binnen gekomen van collega’s. Zij hebben bijvoorbeeld iets gehoord aan een machine, wat niet helemaal klopt. Of er is iets kapot wat minder prioriteit heeft, maar wel gerepareerd moet worden. Daarnaast voer je ook regelmatig onderhoudswerkzaamheden uit volgens de onderhoudsplanning. Tenslotte ben jij als techneut een goede opleider voor nieuwe operators. Jij kent de kneepjes van het vak en leert ze hoe ze kleine storingen zelf kunnen verhelpen. Of als ze vragen hebben over de installaties, weet jij ze te voorzien van antwoorden.

Je gaat aan de slag in 2 ploegendienst van maandag t/m vrijdag. De ene week van 6:00 tot 14:00 uur en de andere week van 14:00 tot 22:00 uur.

Ben je niet beschikbaar in 2 ploegen, maar wel in dagdienst? Ook dan zien we graag je sollicitatie tegemoet.

Wie wij zijn

Onze opdrachtgever is een logistiek op- en overslagbedrijf.

Wij verwachten van jou

  • Je hebt goede kennis van elektrotechniek of je hebt enkele jaren ervaring met elektrische installaties en machines
  • Je hebt kennis van PLC besturingen

Wij bieden jou

  • Een startsalaris van € 2800 tot € 5100 bruto per maand. Dit is afhankelijk van jouw kennis en ervaring
  • Je treedt direct in dienst bij de werkgever
  • Reiskostenvergoeding
  • 25 vakantiedagen
  • Mogelijkheid tot bijkopen vakantiedagen
  • 8% vakantiegeld
  • Pensioenregeling
  • Collectieve zorgverzekering
Bijgewerkt: 28 seconden geleden
Vacature ID: 12374010
Probleem melden

Visser Werving & Selectie

1-10 medewerkers
Werving en selectie

Op zoek naar een nieuwe uitdaging, een vaste baan die écht bij je past? Visser Recruitment staat voor je klaar om het te regelen! Wij bespreken met jou welke mogelijkheden er voor…

Meer informatie
+

2 meer

  1. Storingsmonteur