VHP Security Paper
VHP Security Paper

IT Servicedesk medewerker

Werknemer
Systeem- en Netwerkbeheer

Ben jij die IT’er die graag gebruikers op de best mogelijke manier wil helpen? Ben jij breed inzetbaar en wil je jezelf ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou

Taken

Wat ga je doen?

Voor ons eigen interne IT-team zijn we op zoek naar een Skilled Servicedesk medewerker. Met het team beheren we enkele IT-omgevingen, waarbij het doel is dat zowel de kantoor- als productieprocessen ongestoord en optimaal functioneren. Dit doe je samen met de twee systeembeheerders, een applicatiebeheerder en de IT-manager.

Binnen deze rol ben je m.b.t. IT-vraagstukken het eerste aanspreekpunt van de organisatie. Je zorgt voor een goede intake van vragen of verstoringen en probeert, waar mogelijk, deze op te lossen. Hierin word je natuurlijk ondersteund door je collega’s voor 2e en 3e lijn zaken. Het ondersteunen van de gebruikers gebeurt zowel op afstand vanaf je eigen werkplek als bij de werkplek van de gebruiker. Je hebt in deze rol ook veel contact met externe partijen. Zo beheer je de voorraad en verzorg je de inkoop van IT-middelen, heb je contact met leveranciers over het oplossen van bepaalde verstoringen en begeleid je bezoekers die werkzaamheden komen uitvoeren.

Om succesvol te zijn in deze rol ben je een betrokken en betrouwbaar persoon, die goed kan communiceren met andere professionele disciplines en externe specialisten. Gebruikers zien jou als de aangewezen persoon om met hun vragen naar toe te komen. Kun je het niet oplossen, dan weet je wat je moet doen om kennis bij te schakelen. Je vindt het belangrijk om de administratie op orde te hebben. Zo borg jij je kennis, je vindt het immers prettig als anderen dat ook doen, zodat jij het kan gebruiken.

Wij vinden inzet en persoonlijkheid belangrijker dan werkervaring. Heb jij de juiste instelling, dan zorgen wij dat je succesvol wordt in je nieuwe functie. Bij ons groeien je verantwoordelijkheden mee met je eigen ontwikkeling.

Vereisten

Wat verwachten we van je?

  • IT gerichte opleiding op minimaal MBO-4 niveau;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en schrift;
  • Je bent praktisch ingesteld, zelfstandig, flexibel en nauwgezet/precies;
  • Kennis van en ervaring met ITIL-methodieken;
  • Kennis van MS Server, MS Exchange, Active Directory en netwerken;
  • Bij voorkeur ben je 36 uren per week beschikbaar, 32 uren zijn bespreekbaar.

Benefits

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je veel ruimte voor kansen en ontwikkeling, maar we hebben daarnaast ook goede arbeidsvoorwaarden:

  • Wij bieden een goed salaris (afhankelijk van je kennis en ervaring);
  • 25 vakantiedagen én 23 roostervrije dagen bij een vol dienstverband;
  • Diverse interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, denk hierbij aan 8,33% vakantietoeslag, winstuitkering en een fietsplan;
  • Heerlijk tijdens de lunchbreak gaan wandelen met (of zonder) je collega’s;
  • Volop de mogelijkheid je zelf te ontwikkelen, door training en opleiding;
  • Pensioensregeling met een werknemers inleg van 8,06% en een werkgevers inleg van 15,15%, van de pensioensgrondslag;

Wie zijn wij?

VHP Security Paper B.V. is een van de internationale toonaangevende producenten van waardepapier en is gevestigd in Ugchelen. Wij werken naar een organisatie waarbij de mens centraal staat. VHP heeft een open en informele cultuur.

Bijgewerkt: 5 uur geleden
Vacature ID: 12353285
Probleem melden

VHP Security Paper

51-200 medewerkers
Papier- en bosproducten
  1. IT Servicedesk medewerker