TSO Groep
TSO Groep

Allround monteur

Employee
Service Sector and Manufacturing

Zoek je vrijheid en flexibiliteit, maar is de zekerheid van werk net zo belangrijk voor jou? Dan is een baan als monteur bij TSO jou op het lijf geschreven! Bij ons heb je namelijk een vaste baan, maar word je op projectbasis ingezet bij verschillende mooie technische projecten. Altijd afwisseling, maar geen zorgen of je wel voldoende werkt. Daarnaast houden wij rekening met jouw voorkeuren en reikt de flexibiliteit ver: er zijn opdrachten van enkele weken tot enkele jaren bij allerlei verschillende soorten bedrijven.

Tasks

Als elektromonteur bij TSO ben je werkzaam bij grote industriële bedrijven die het onderhoud, de installatie, montage of revisie aan TSO hebben uitbesteed voor een bepaalde periode. De werkzaamheden die je uitvoert zijn:

Je verricht onderhoudswerkzaamheden. Je verhelpt storingen aan machines en/of installaties. Je controleert de machines en installaties. Je zorgt ervoor dat verbindingen, bekabeling, schakelaars en dergelijke technische installaties tijdig onderhouden worden. Je spoort storingen op en verhelpt deze door reparatie of vervanging van onderdelen.

Kortom, in deze functie ben je tijdens de gehele shift in de weer om alles goed draaiende te houden. Je draagt zelfstandig, of samen met collega’s, de verantwoordelijkheid voor diverse machines en installaties.

Requirements

Je bent een gedreven techneut en je voelt je thuis in een open en laagdrempelige organisatie. Je geeft niet snel op en gaat door totdat een storing getraceerd is. Daarbij weet je als geen ander hoe belangrijk het is een teamgeest te bezitten en de ander te helpen. Verder vragen we:

Mbo (niveau 3/4), richting (industriële) Elektrotechniek, Mechatronica of Werktuigbouwkunde. Enkele jaren aantoonbare werkervaring als storings- en onderhoudsmonteur. PLC-kennis (Siemens S7) is een pre.

Benefits

Allereerst bieden we een afwisselende functie met volop uitdaging, bij een zeer persoonlijke organisatie waar jouw ontwikkeling voorop staat. Daarnaast bieden we;

een vaste baan, terwijl je toch steeds binnen verschillende bedrijven aan de slag gaat; een informele sfeer en leuke collega’s; uitstekende reiskosten regeling (leasewagen behoort tot de mogelijkheden); goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden; altijd in de regio; bedrijfskleding; professioneel gereedschap; collectieve ziektekostenregeling; groeimogelijkheden, door verschillende opleidingen/cursussen.

TSO is een onderhoudsbedrijf dat actief is binnen de meest uitdagende projecten in de technische en industriële dienstverlening. Wij garanderen persoonlijke aandacht voor ál onze medewerkers. Met kennis van het vak luisteren wij naar wat jij zoekt in je baan en bieden we goede voorwaarden en een plek waar jij je thuis voelt. Ben je nieuwsgierig geworden? Schroom dan niet en neem contact op zodat we kennis kunnen maken.

Updated: 16 minutes ago
Job ID: 11759500
Report issue

TSO Groep

11-50 employees
Other

TSO Groep is een onderhoudsbedrijf, gericht op techniek en logistiek. Wij bieden mensen vast werk, op mooie projecten met veel vrijheid en flexibiliteit.

Our other open positions
TSO Groep
Spontaneous Application
  1. Allround monteur