Soeterwold Groep
Soeterwold Groep

Bijbaan Automotive

Werknemer
Dienstensector en Productie

Jouw toekomstige werkgever is een groep bedrijven, actief in de automotive branche in de Duin- en Bollenstreek en het Groene Hart. Verdeeld over 6 vestigingen zijn 50 medewerkers actief in het herstellen van autoschade, uitvoeren van auto-onderhoud en het verhuren van campers. Wij kenmerken ons door een plezierige werksfeer en korte lijnen. We willen uitsluitend kwaliteit afleveren en de klant staat áltijd centraal!

Taken

Voor onze vestiging in Lisse zijn wij op zoek naar enthousiaste scholieren welke op zoek zijn naar een bijbaan.

Als lid van ons Scholieren Team ben je wekelijks oproepbaar voor het voorbereiden van de werkzaamheden in de werkplaats. Je werkzaamheden zijn afhankelijk van je leeftijd, ervaring en ambitie.

Deze werkzaamheden vinden op zaterdag plaats van 08.00u tot 12.00u. Mocht je alleen op doordeweekse vaste dagen kunnen werken dan gaan we ook graag met je in gesprek.

Vereisten

Je wordt blij van techniek maar veel belangrijker; je bent nauwkeurig, betrouwbaar en flexibel.

Je kunt zelfstandig werken en bent minimaal 15 jaar.

Benefits

  • Een uitstekend salaris vanwege jouw nauwkeurigheid in het werk.
  • Een bovengemiddeld salaris ten opzichte van een bijbaan als krantenbezorger, supermarkt medewerker of andere vergelijkbare bijbanen.
  • Een verwarmde werkplek met alle faciliteiten. Er is geen sprake van klantcontact.
  • Een zeer enthousiaste werkomgeving met veel ruimte voor eigen inzicht.

Enthousiast geworden?

Reageer dan snel! Mocht je vragen hebben, neem dan rechtstreeks contact op met Sander van Wijk (vestigingsmanager van ABS Brouwer Lisse) via 0252 417 153.

Past deze functie je niet maar wil je wel graag bij ons werken? Aarzel niet om ons te benaderen, onze directeur en eigenaar Peter Engels gaat graag met je in gesprek en is bereikbaar via 06 118 890 66 of 071 3620 705.

Bijgewerkt: 2 weken geleden
Vacature ID: 11144109
Probleem melden

Soeterwold Groep

11-50 medewerkers
Productie motorvoertuigen

Jouw toekomstige werkgever is een groep bedrijven, actief in de automotive branche in de Duin- en Bollenstreek en het Groene Hart. Verdeeld over 6 vestigingen zijn 50 medewerkers…

Meer informatie
  1. Bijbaan Automotive