NGage Recruitment
NGage Recruitment

Resource Consultant (bijbaan)

Werknemer
Werving en Selectie

Verrijk jij jouw CV graag met interessante werkervaring, spreekt het je aan om verantwoordelijk te zijn voor jouw eigen succes en ben je graag onderdeel van een vriendenteam? Dan is een rol als Resource Consultant bij NGAGE in Hoorn echt iets voor jou!

Taken

Bij NGAGE bieden wij oplossingen voor IT-wervingsvraagstukken in heel Nederland. Omdat wij geloven in de kracht van specialismes is elk team bij NGAGE verantwoordelijk voor een specialisme zoals PHP, Java, .NET, Frontend, Data of IT-Management.

Als Resource Consultant ben je onderdeel van zo’n team en ondersteun je de Recruitment Consultants van jouw team op verschillende manieren. Zo help je met het zoeken, vinden en benaderen van IT-specialisten, schrijf je vindbare en wervende vacatureteksten en ondersteun je de Recruitment Consultants met administratieve taken. Maar dat is nog niet alles, want wij bieden jou ook trainingen om jouw kennis en vaardigheden verder uit te breiden!

Een rol met veel verantwoordelijkheid en uitdaging dus!

Mijn werkdag als Resource Consultant

…bevat veel denk- en schrijfwerk

…is gevarieerd door de vele soorten taken die je in jouw bijbaan oppakt

…is enorm leerzaam omdat je deelneemt aan diverse trainingen

…is resultaatgericht omdat je iedere dag streeft naar succes

…wordt onderbroken door een pauze van 1 uur waarin je kunt shoppen, wandelen, lunchen, gamen of iets anders waar je blij van wordt

…wordt op vrijdag afgesloten door een gezellige vrijmibo met het hele team van NGAGE

Vereisten

  • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau en je bent op zoek naar een bijbaan;
  • Je bent proactief en zoekt graag de samenwerking op;
  • Je bent twee werkdagen per week beschikbaar (deze dagen zijn flexibel in te vullen);
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Hoorn.

Benefits

  • Een aantrekkelijk uurloon dat begint bij € 11,50 tot € 15,00 per uur (afhankelijk van jouw leeftijd) met een doorgroeimogelijkheid naar € 17,00 per uur.
  • Een bonus van € 250,- bruto wanneer jij een geschikte kandidaat weet te vinden;
  • Diverse trainingen op het gebied van sourcing;
  • Reiskostenvergoeding en 8% vakantietoeslag;
  • Vele leuke incentives zoals massages, prijzen en uitjes;
  • Een ontzettend leuk team van collega’s;
  • Mooie werkervaring waar je de rest van je loopbaan profijt van hebt!

Wij zijn NGAGE. Een recruitment-partij die is ontstaan vanuit vriendschap en deze vriendschap vind je overal in terug. Op onze werkvloer, in onze cultuur en in onze samenwerkingen met klanten, kandidaten en leveranciers.

Daarnaast hebben wij een speciaal talent om van twee verhalen één succes te maken. Zo zorgen we voor die allesbepalende klik tussen IT-specialisten en IT-bedrijven. Dit doen we trouwens al een flinke tijd. We zijn sinds 2010 actief en hebben sindsdien al vele IT-specialisten en IT-bedrijven mogen verblijden met een nieuwe baan, opdracht of collega.

 Wil jij ook deel uitmaken van het mooiste werving & selectiebureau van Nederland en meegroeien met ons vriendenteam? Solliciteer dan nu!

Bijgewerkt: 13 uur geleden
Vacature ID: 12420471
Probleem melden

NGage Recruitment

11-50 medewerkers
Diensten personeelszaken

Wij zijn NGAGE. Een recruitment-partij die is ontstaan vanuit vriendschap en deze vriendschap vind je overal in terug. Op onze werkvloer, in onze cultuur en in onze samenwerkingen…

Meer informatie
  1. Resource Consultant (bijbaan)