Lefit Recruitment & Interim
Lefit Recruitment & Interim
Nieuw

Product Owner E-Health

Oosterhout, Nederland (hybride)
Werknemer
Product Management

Heb jij de ambitie om vernieuwende e-healthoplossingen te realiseren die miljoenen patiënten verbinden met hun huisartsen en apotheken? Lees dan snel verder!

Organisatie

Pharmapartners (onderdeel van TSS) is een software leverancier gericht op de zorgsector. Zij leveren software oplossingen voor apotheekcollectieven, huisartsenzorg, geïntegreerde eerstelijnszorg, GGZ instellingen, en ziekenhuisinstellingen. In ruim 30 jaar tijd hebben ze zich ontwikkeld tot marktleider in de Nederlandse markt.

Deze rol is binnen de business unit eHealth. Deze Business Unit levert vernieuwende producten aan huisartsen en apotheken ter ondersteuning van haar patiënten. Hiervoor hebben zij een online portaal en app, waarmee de patiënt kan communiceren met zijn huisarts en apotheek en o.a. zijn medisch dossier in kan zien. Ruim 9 miljoen patiënten maken gebruik van dit portaal, hiermee is Pharmapartners de grootste op het gebied van e-health in de eerstelijnszorg.

Taken

Als Product Owner binnen je scrum team fungeer je als de verbindende schakel tussen de business en development. Je hebt een diepgaand begrip van de behoeften van de gebruikers en weet deze te vertalen naar technische specificaties en functionele vereisten. Hierdoor zorg je ervoor dat de productontwikkeling soepel verloopt en dat de oplossingen naadloos aansluiten op de bedrijfsdoelen.

Jij formuleert een productvisie en stelt de roadmap op. Daarnaast stuur je één of meerdere scrum teams aan en begeleid je hen tijdens het ontwikkelproces volgens de SCRUM-methodiek, waarbij je verantwoordelijk bent voor zaken als planning, retrospective en refinements. Je waarborgt continu de kwaliteit van de producten en werkt nauw samen met ontwikkelteams en andere betrokken stakeholders om verbeteringen door te voeren. Bovendien ben jij de cruciale schakel tussen de klant en de organisatie, waarbij je klantwensen definieert en deze op de product backlog prioriteert.

Vereisten

Wij zijn opzoek naar kandidaten met:

  • HBO+ werk- en denkniveau;
  • Bedrijfskundige en/ of IT-technische opleiding;
  • Een aantal jaar ervaring in een vergelijkbare positie;
  • Ervaring met Scrum / Agile / SaFe methode en functionele aansturing van een ontwikkelteam;
  • Goede communicatieve vaardigheden.

Benefits

  • Een passend salaris, 8,33% vakantiegeld, een variabele beloning, en 26 vakantiedagen (én de mogelijkheid om 5 dagen extra te kopen);
  • Een uitstekende pensioenregeling;
  • Voldoende kansen om je verder te ontwikkelen binnen de organisatie, naast opleidingsmogelijkheden en programma’s binnen het bedrijf krijg je hiervoor een persoonlijk ontwikkelbudget van 500 euro per jaar;
  • De mogelijkheid om bij te dragen aan de verbetering van de Nederlandse gezondheidszorg;
  • De ruimte voor innovatie en ondernemerschap en om een visie te vormen over product ontwikkeling
  • Een prettige bedrijfscultuur waarin je samen (hard) werkt om klant verwachtingen te behartigen en bij voorkeur te overtreffen!

Solliciteren kan via onderstaande ‘Sollicitatie’ button

Heb je vragen/ wil je meer informatie, neem contact op met onze consultant:

Willemijn van de Crommenacker 06-52405601

Niet jouw vacature? Lefit kijkt graag naar mogelijkheden passend bij jouw ervaringen en ambities. Klik hier om je CV vrijblijvend in te sturen. Lefit leert je kennen!

Op de hoogte blijven binnen jouw vakgebied en van interessante opdrachten? Meld je aan voor deelname aan onze LinkedIn groep ICT professionals Nederland en België.

Bijgewerkt: 31 seconden geleden
Vacature ID: 12695126
Probleem melden

Lefit Recruitment & Interim

11-50 medewerkers
Werving en selectie

Recruitment & Interim in ICT, Data Science, Sales & Marketing
Jobcoaching - Training - HR Services

  1. Product Owner E-Health