Lefit Recruitment & Interim
Lefit Recruitment & Interim
Nieuw

Data Analist Digitaal Vastgoed

Werknemer
IT

Ben jij een analytisch talent met een passie voor data? Voor HW Wonen zijn wij op zoek naar een gedreven Data Analist. Jij stapt in het project digitalisering vastgoedbeheer en onderhoud en draagt breder bij aan het neerzetten van nog meer datagedreven werken in de organisatie. Heb je enkele jaren ervaring, affiniteit met de sector en ben je klaar voor deze stap? Lees dan verder.

Organisatie

HW Wonen is een toonaangevende woningcorporatie in de Hoeksche Waard (ca. 10.000 eenheden), met een sterke focus op het bieden van betaalbare en duurzame (zorg)woningen. Als werkgever hechten zij veel waarde aan innovatie, samenwerking en maatschappelijke betrokkenheid. Data speelt een steeds belangrijkere rol binnen de organisatie. Door middel van slimme data-analyse optimaliseren ze de bedrijfsvoering, o.a. op het gebied van nieuwbouwprojecten, duurzaamheidsinggrepen, onderhoud en inspectie.

Taken

Als Data-analist bij HW Wonen ben je verantwoordelijk voor het datamanagement van vastgoeddata. Je houdt je bezig met het opstellen van datamodellen, het analyseren en verwerken van data- en informatiestromen, en het ondersteunen bij de inrichting en beheer van de nieuwe vastgoedsoftware met 3D modellen van het vastgoed. Hierbij vertaal je datamodellen en definities naar de juiste inrichting in systemen en processen, en voer je snel analyses uit op grote datasets.

In samenwerking met het data-team ontwikkel je data-aggregaties, business rules, en beheer je de Data Quality dashboards en de Informatie Leverings Specificatie (ILS) van 3D BIM-modellen. Daarnaast automatiseer je dataregistraties, ontwikkel je scripts, en werk je samen met de data engineer over het data lake. Tot slot ben je verantwoordelijk voor het verbeteren van dataformats en het waarborgen van datakwaliteit.

Je werkt nauw samen met het Project Digitalisering Vastgoedbeheer en onderhoud en maakt deel uit van de afdeling I&A (Informatisering en Automatisering). Naast de focus op digitaal vastgoed is de organisatie ambitieus ook in breder perspectief te ontwikkelen op het gebied van datagedreven werken, om als organisatie en in haar diensten continue te blijven verbeteren.

Vereisten

  • Hbo/WO werk- en denkniveau
  • Enkele jaren ervaring in data analyse
  • Expert In Excel, bedreven in toepassing data tools (bv. R, Python)
  • Ervaring in projectmatig werken, bij voorkeur in Agile/Scrum
  • Interesse in de sector, inhoudelijk gedreven professional
  • Sociaal en communicatief vaardig (Nederlandse taal is een vereiste)
  • Pragmatisch, analytisch sterk en proactief

Benefits

  • Een verantwoordelijke en zelfstandige functie binnen een organisatie met een maatschappelijke missie
  • Een werkplek waar jij welkom bent en jouw werk écht het verschil maakt in de digitalisering van vastgoedbeheer en het opzetten van een nieuwe datatak
  • Veel vrijheid en ruimte voor eigen inbreng
  • Flexibele werktijden en een goede werk-privébalans
  • Ruime mogelijkheden voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling; hierin wordt graag geïnvesteerd
  • Functie voor 24 tot 32 uur, uitbouw in de toekomst in overleg

Heb je vragen of wil je meer informatie over deze vacature neem dan contact op met een van onze consultants:

Ivo Niesen via of 06-24860308
Lisa van Ool via of 06-11484383

Bijgewerkt: 3 minuten geleden
Vacature ID: 12560680
Probleem melden

Lefit Recruitment & Interim

11-50 medewerkers
Werving en selectie

Recruitment & Interim in ICT, Data Science, Sales & Marketing
Jobcoaching - Training - HR Services

  1. Data Analist Digitaal Vastgoed