Innovam
Innovam
Nieuw

Projectcoördinator 16-24 uur

Werknemer
Training, Volwassenenonderwijs
€ 2.978 tot € 4.254 / maand

Het coördineren van projecten is jouw tweede natuur. Je bent communicatief sterk, een echte aanpakker, en kunt moeiteloos schakelen tussen verschillende projecten. Daarbij weet je altijd het overzicht te behouden, zelfs in een dynamische omgeving.

Taken

Als project coördinator werk je zelfstandig, ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de projecten en geef je ondersteuning aan collega’s bij alle lopende en nieuwe projecten als het gaat om de coördinatie en administratie. Jouw werkzaamheden:

  • Je coördineert (plannen, bewaken, lijnen uitzetten) over verschillende projecten.
  • Je verzorgt de communicatie naar de projectleider.
  • Inrichten van projecten en projectadministratie.
  • Je ondersteunt en voert communicatie activiteiten uit t.b.v. de TruckAcademy.
  • Daarnaast houd je je bezig met het plannen van afspraken, onderhoud je contacten zowel intern als met klanten.

Hier gebeurt het
Innovam is dé opleider voor de mobiliteitsbranche, waar je als medewerker de ruimte krijgt om te leren en je bijdraagt aan de ontwikkeling van onze klanten. Daardoor raken we als organisatie nooit uitgeleerd. Werken bij Innovam betekent dat je van maatschappelijk toegevoegde waarde bent. Je draagt bij aan de ontwikkeling van mensen in de automotive- en tweewielerbranche.
Innovam is een organisatie waar je eigen ontwikkeling net zo hoog in het vaandel staat als die van onze klanten. Werken bij Innovam betekent werken in zelforganiserende teams. We zijn dan ook zelfstarters, werken in vrijheid en nemen onze verantwoordelijkheid. Doordat we vaak op een projectmatige manier werken, is er ruimte om deel te nemen aan verschillende projectgroepen, waardoor je werk divers is en je met veel verschillende collega’s samenwerkt. We zijn een vriendelijke organisatie met nuchtere mensen, die zijn wie ze zijn – de term eenheidsworst is hier niet van toepassing. Authenticiteit des te meer.

Team Special Accounts
Innovam Special Accounts (ISA) is een groep enthousiaste professionals die elke dag opnieuw de uitdaging aangaat om met elkaar onze klanten te helpen. ISA bestaat uit collega’s die in teamverband projecten uitvoeren voor onze grotere opdrachtgevers. Dit team bestaat uit een consultant, een projectleider, een projectmedewerker, HRM-specialisten en diverse adviseurs (Regio, BBL, - Werken aan werkgeverschap). Samen met de opdrachtgever streeft ISA ernaar de duurzame inzetbaarheid en de ontwikkeling binnen de sectoren te bevorderen. Om deze dienstverlening verder uit te bouwen en te optimaliseren, is ISA op zoek naar een projectcoördinator.

Vereisten

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, pragmatische collega op HBO niveau die het leuk vindt om de diverse projecten te coördineren en houdt van werken in een dynamisch team. Je kunt goed omgaan met tijdsdruk, vindt het leuk om ad hoc taken op te pakken en bent vervolgens goed in staat om deze secuur af te ronden. Je bent minimaal 2 dagen op kantoor aanwezig.

Om als projectcoördinator aan de slag te gaan, heb je:

  • Afgeronde HBO opleiding of aantoonbaar HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in het coördineren van projecten
  • Ervaring met fondsen op sector niveau en of duurzame inzetbaarheidsprojecten is een pré
  • Goede kennis van MS Office en kantoorautomatisering
  • Uitstekende organisatorische en communicatieve vaardigheden
  • Accuraat en proactief zijn jouw tweede natuur

Benefits

Een veelzijdige functie voor 16-24 uur per week binnen een dynamisch bedrijf dat grenzen verlegt en zelf volop in ontwikkeling is, waarbij het draait om kennis, kwaliteit en klantgerichtheid. Je krijgt ruim de mogelijkheid je verder te ontwikkelen.

Op basis van een fulltime dienstverband krijg je:
• een bruto maandsalaris tussen € 2.978,30 en € 4.254,71 afhankelijk van opleiding en ervaring
• 24 vakantiedagen op jaarbasis, de dag na Hemelvaartsdag én de dag na kerst vrij.
• een persoonlijk budget waarmee je de bovenste 5,26 % van je salaris naar eigen inzicht kan gebruiken om bijvoorbeeld extra verlofdagen te kopen.
• pensioenregeling waarbij wij 79% van de premie betalen
• een WIA-verzekering en een tegemoetkoming in premie zorgverzekering
• sporten met korting

Heb jij de nodige ervaring opgedaan die jou geschikt maakt als onze nieuwe project coördinator en ga je een uitdaging niet uit de weg? Solliciteer op onderstaande button en solliciteer. Heb je eerst nog vragen of wil je wat meer informatie over de functie?
Bel of mail gerust met Olaf Geerse via 06-651401737 dan maak je alvast kennis met je mogelijk toekomstige collega.

Bijgewerkt: 2 minuten geleden
Vacature ID: 12554695
Probleem melden

Innovam

201-500 medewerkers
Productie motorvoertuigen

Innovam is dé opleider voor de mobiliteitsbranche, waar je als medewerker de ruimte krijgt om te leren en je bijdraagt aan de ontwikkeling van onze klanten. Daardoor raken we als…

Meer informatie
  1. Projectcoördinator 16-24 uur