Ferocia
Ferocia
Nieuw

Hogeschool Rotterdam | Senior auditor

Rotterdam, Nederland (hybride)
Werknemer
Controleur
€ 5.276 tot € 7.207 / maand

Over Hogeschool Rotterdam

Met ongeveer 40.000 studenten en 4.500 medewerkers is Hogeschool Rotterdam een bruisende gemeenschap, verspreid over de hele stad. De hogeschool biedt meer dan 90 opleidingen aan in uiteenlopende vakgebieden zoals Kunst, Onderwijs, Gedrag & Maatschappij, Gezondheidszorg, Economie, Techniek en Media & ICT.

Hogeschool Rotterdam heeft als missie om iedereen de vaardigheden, mentaliteit en het zelfvertrouwen mee te geven om vooruit te komen, te groeien en een sleutelrol te spelen in het aanpakken van de grote maatschappelijke uitdagingen van deze tijd. Anders gezegd, Hogeschool Rotterdam wil een toekomstmaker zijn.

Hogeschool Rotterdam is een samenleving in het klein. Het is een plek waar iedereen zich welkom voelt, een rol van betekenis speelt en gelijke kansen krijgt om ambities waar te maken en talenten te ontwikkelen. Hogeschool Rotterdam biedt een veilige, maar ook uitdagende omgeving, waar men vooruitkijkt en tegelijkertijd naar elkaar omkijkt. De Rotterdamse mentaliteit is voelbaar: een no-nonsense aanpak, diversiteit en saamhorigheid staan centraal. Met het hart op de tong, en altijd met elkaar. Rotterdam leeft en ademt in alles wat Hogeschool Rotterdam doet.

Als senior auditor ga je deel uitmaken van het team AMC, onderdeel Audit, onderdeel van de dienst Concernstaf (CcS). Naast de auditfunctie, die in het totaal uit zeven auditors bestaat, is de afdeling de thuisbasis van de risk manager, compliance officer en de functionaris gegevensbescherming.

Taken

Over de functie

Wil jij met jouw audits écht impact maken en de organisatie verder helpen groeien? Zoek je een werkomgeving die niet alleen professioneel is, maar ook energiek en met een gezonde hoeveelheid humor? En werk je graag voor een organisatie met een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid? Dan komen we graag met je in contact!

Bij Hogeschool Rotterdam krijg je als senior auditor de kans om operational audits en thema-onderzoeken uit te voeren die ertoe doen. Je onderzoekt of de bedrijfsvoering bijdraagt aan de doelrealisatie en de juiste besteding van middelen. Dit doe je voor de leden van het college van bestuur, directeuren en managers. Wat jouw audits bijzonder maakt, is dat ze altijd maatwerk zijn. Je start elke audit met het ontwerpen van een normenkader op maat en stemt deze af met de opdrachtgever. Uiteraard voer je het veldwerk zorgvuldig uit en pas je zowel bron- als methodetriangulatie toe. Je weet de onderzoeksresultaten helder te vertalen naar bevindingen en conclusies. Maar nog belangrijker: je weet mensen mee te nemen in jouw verhaal. Jij zorgt ervoor dat jouw inzichten niet alleen overtuigen, maar ook aanzetten tot actie.

Gedurende het hele proces sta je nauw in contact met de opdrachtgever, bespreek je de voortgang en signaleer je de tendenties die zich aftekenen. Je rapporteert resultaten op een manier die aansluit bij de behoefte van de gebruiker. En na afloop? Dan ga je in gesprek met de belanghebbenden. Bijvoorbeeld tijdens round tables, waar je samen met procesverantwoordelijken zoekt naar manieren om processen te verbeteren.

Daarnaast ben je scherp op wat er speelt binnen de verschillende instituten en diensten, en zorg je ervoor dat deze inzichten een plek krijgen op de auditkalender.

Vereisten

Wie zoeken we?

Je bent een ervaren auditor met een academisch werk- en denkniveau. Je staat ingeschreven in het RO- of RE register, of wil de opleiding hiertoe graag gaan volgen.

Belangrijker nog is dat je auditen leuk vindt, over uitstekende onderzoeks- en communicatieve vaardigheden beschikt, een audit als een project kan managen en gestructureerd kan uitvoeren, positief-kritisch bent ingesteld en proactief bent. Bovendien ben je een teamspeler richting de afdeling en een verbinder richting de business!

Benefits

Wat bieden we?

  • Een salaris van minimaal € 5.275,76 en maximaal € 7.207,59 (schaal 12/13) bij een fulltime dienstverband.
  • 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Ruim 10 weken vakantie op basis van een fulltime dienstverband.
  • 45 duurzame inzetbaarheidsuren bij een fulltime dienstverband.
  • Mogelijkheid tot betaald ouderschapsverlof.
  • Flexibele werktijden.
  • Hybride werken met volop mogelijkheden om een goede balans tussen werk en privé te vinden.
  • Uitstekende scholings- en ontwikkelmogelijkheden.
  • Een mooie werkplek in een dynamische werkomgeving.

Over ons

Ferocia levert verschillende diensten op het gebied van audit, control, risk management en compliance. Zo bemiddelen we in (interim-)professionals, waarbij we ons onderscheiden met onder meer ons uitgebreide netwerk en scherpe tarieven. Daarnaast ontzorgen onze ervaren consultants organisaties bij vraagstukken op het gebied van sturing en beheersing; van coaching van raden van bestuur tot implementatie van beheersmaatregelen in complexe omgevingen. Ook biedt Ferocia open en inhouse opleidingen en trainingen op voorgenoemde gebieden. Dit alles doen we vanuit het principe ‘inspiratie, co-creatie, prestatie’.

Lijkt deze functie je wat en herken je jezelf in het geschetste profiel? Of heb je vragen over deze functie? Vul dan direct het contactformulier in of neem contact op met Terri Stuijfbergen-Beens (085-0608598, terri[.]stuijfbergen[@]ferocia[.]nl

Is deze functie toch niks voor jou? Check dan ook onze andere vacatures! Ken je een andere topper bij wie deze functie zou passen? Dan komen we daarmee graag in contact! En vanzelfsprekend stellen we daar wat tegenover. Als je tip leidt tot plaatsing, dan belonen we je met een mooie finder’s fee!

Bijgewerkt: 3 minuten geleden
Vacature ID: 12500813
Probleem melden

Ferocia

1-10 medewerkers
Werving en selectie
  1. Hogeschool Rotterdam | Senior auditor