Bim&Beyond
Bim&Beyond

Projectleider | verbinder tussen architectuur en bouwen

Werknemer
Bouwtechniek
€ 3.905 tot € 5.506 / maand

Bij Bim&Beyond vind je de dynamiek van een architectenbureau en de technische kennis van echte doeners. Als projectleider werk je vanuit een modern kantoor in hartje Rotterdam aan ambitieuze projecten.

Taken

Willen is kunnen als projectleider

In deze functie bevind je je op de uitdagende overgang tussen architectuur en realisatie. Daarnaast ben je een belangrijke spil tussen Bim&Beyond en onze opdrachtgevers en partners. Alle disciplines komen hier dus samen. Dat betekent dat je dagelijks samenwerkt met architecten, aannemers, leveranciers en bouwtechnici. Je werkt bouwplannen uit van de architect of de bouwer. Je lost bouwtechnische problemen op en geeft intern en extern leiding aan onze projecten. Met de opdrachtgever heb je een goede relatie, je zorgt voor een tevreden klant en werkt binnen budget. Bij (commerciële) afwijkingen maak je zelfstandig afspraken met de opdrachtgever. Samen werken we elke dag met een geweldig team aan gevarieerde en spannende projecten. Jouw doel: een tevreden opdrachtgever die daarna graag een volgend project met ons wil doen en een financieel gezond project voor Bim&Beyond.

Vereisten

Wij zijn Bim&Beyond

Even voorstellen: wij zijn bimmers met een schetsrol. Wij zijn geen lijnentrekkers. Wij zijn Rotterdammers. Wij werken samen en tekenen alles uit. Wij communiceren, verifiëren en coördineren. En dat alles in een BIM-model waarin alle oplossingen en afspraken integraal vastliggen. In 2014 begonnen we met de ondersteuning van ontwerpers, bouwers en eigenaren van gebouwen. Maar onze wortels gaan terug tot 1927, het oprichtingsjaar van Kraaijvanger Architects waar wij deel van uitmaken.

We werken in een heel divers team van 16 mensen. Extravert en introvert, Nederlands en internationaal. Grote kans dat jij erbij past. Wij werken voor veel verschillende opdrachtgevers. Projecten zijn er in alle soorten en maten maar zijn nooit dertien in een dozijn. Wij leren nog elke dag. Van elkaar en van innovaties in de bouw. Zo kunnen we onze opdrachtgevers vandaag én morgen van de beste dienstverlening voorzien.

Benefits

En jij?

Je hebt voldoende ervaring in de bouwtechniek om onze projecten te managen. Je bent een all-rounder. Een schaap met vijf poten ben je niet want die bestaat niet. Maar jij staat wel met vier poten op de grond:

 • je bent een generalist met een brede interesse in architectuur en bouwen
 • je bent een specialist in bouwtechnisch detailleren
 • je bent een leider die intern en extern inspireert
 • je bent een initiator met een scherp oog voor innovaties

Daarnaast heb je:

 • een hbo- of universitair diploma van een technische studie, Bouwkunde of Architectuur.
 • 5 tot 10 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, bijvoorbeeld als technisch ontwerper, projectorganisator of BIM-engineer .
 • ambitie om een volgende stap te maken in je carrière.

Initiatief nemen wordt beloond

Toegegeven, we vragen veel van je als projectleider. Daar mag je dan ook een passende beloning voor verwachten bij Bim&Beyond. Je krijgt van ons op basis van een 40-urige werkweek:

 • een bruto maandsalaris van minimaal € 3.905,- (J3) en maximaal € 5.506,- (L9).
 • een contract voor 32 tot 40 uur.
 • een opleidingsbudget zodat jij je kan blijven ontwikkelen.
 • een bonusregeling.
 • 30 vakantiedagen.

Bim&Beyond groeit en we stimuleren ook jou om door te groeien. Kansen laat je niet liggen, daarom solliciteer je zeker vóór 8 juli 2024. Daarna is deze vacature gesloten. Graag ontvangen we ook een detail waar je trots op bent. Tenslotte wordt een gebouw gemaakt in het detail. Heb je nog vragen over deze functie? Neem gerust contact op met Erwin Spuybroek, directeur partner via 06 - 19 03 45 00.

Procedure

Hoe de sollicitatieprocedure er verder uitziet? Tijdens het eerste videogesprek maak je kennis met Erwin. We bespreken je ambities en vragen jouw referenties op. Zijn we nóg enthousiaster geworden? Dan volgt een tweede gesprek bij ons op kantoor, waar we dieper op ons bedrijf en de functie ingaan. Ook krijg je de kans om met een toekomstige directe collega te praten. Wie weet proosten wij binnenkort op jouw nieuwe baan!

Bijgewerkt: 9 uur geleden
Vacature ID: 11574801
Probleem melden

Bim&Beyond

11-50 medewerkers
Architectuur en ruimtelijke ordening

Wij zijn bimmers met een schetsrol. Wij zijn geen lijnentrekkers. Wij zijn Rotterdammers. Wij gaan verder waar anderen stoppen. Wij houden vast aan kwaliteit en flexibiliteit en w…

Meer informatie
 1. Projectleider | verbinder tussen architectuur en bouwen