Bim&Beyond
Bim&Beyond

Enthousiaste bouwkunde stagiaires

Stage
Bouwtechniek

Ben jij een aanpakker? En heb je zin in een leerzame stage bij een dynamisch bureau in het hart van Rotterdam?

Bim&Beyond werkt voor architecten, aannemers, ontwikkelaars, beleggers, gebruikers en andere marktpartijen aan een breed scala bouwprojecten.

Wij zijn bimmers met een schetsrol. Tekenen, rekenen en regelen is onze passie en specialiteit. Wij zijn geen ‘lijnentrekkers’ maar denkers en doeners die bouwprofessionals ondersteunen bij hun projecten. Al schetsend komen we tot oplossin- gen die we vervolgens uittekenen om te communiceren, verifiëren en coördineren.

Taken

Als stagiair draai je mee in onze projecten. Je ontwikkelt je Revit skills en leert integraal detailleren Je krijgt serieuze begeleiding bij het realiseren van je stageplan en wordt zoveel mogelijk betrokken bij alle aspecten en fases van het ontwerp- en bouwvoorbereidingsproces.

Vereisten

Studeer jij bouwkunde en wil je stage lopen op een dynamische plek in het centrum van Rotterdam?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Stuur ons je gegevens via de knop "solliciteer nu".

Heb je nog vragen over deze functie? Neem gerust contact met ons op!

Hoe de sollicitatieprocedure er verder uitziet? Tijdens het eerste gesprek maak je kennis met Erwin. Zijn we allebei entousiast? dan gaan we aan de slag!

Bijgewerkt: 16 uur geleden
Vacature ID: 11559450
Probleem melden

Bim&Beyond

11-50 medewerkers
Architectuur en ruimtelijke ordening

Wij zijn bimmers met een schetsrol. Wij zijn geen lijnentrekkers. Wij zijn Rotterdammers. Wij gaan verder waar anderen stoppen. Wij houden vast aan kwaliteit en flexibiliteit en w…

Meer informatie
  1. Enthousiaste bouwkunde stagiaires