3B Wonen
3B Wonen
Nieuw

Energieke senior financiële administratie

Bergschenhoek, Nederland (hybride)
Tijdelijk contract
Financiën
€ 3.748 tot € 4.727 / maand

‘Samen werken aan wonen’, dat is het motto van 3B Wonen. Wij zijn een woningcorporatie in de gemeente Lansingerland. Met ruim vijftig medewerkers werken wij hard aan (meer) goede en betaalbare woningen in Lansingerland. Daarbij werken we samen met onze partners aan inclusieve buurten, waarin iedereen mee kan doen.

Het team zoekt in ieder geval voor een jaar extra versterking om het werk gedaan te krijgen.

Krijg jij energie van het halen van deadlines? Help jij je team aan de ene kant om het werk gedaan krijgen en aan de andere kant het werk slimmer te organiseren? Is het een uitdaging om aan de slag te gaan met het verbeteren van de financiële processen? Dan krijg je samen met je directe college de ruimte om processen te verbeteren, risico’s te signaleren en jullie kennis te delen met anderen. Uitpluizen van het grootboek en weten hoe je een jaarrekening opstelt en structuur aanbrengen hoort daar natuurlijk ook bij.

De afdeling Financiën is onderdeel van het cluster Financiën, Bedrijfsvoering & ICT en bestaat uit totaal 11 collega’s.

Taken

Wat ga jij doen?

Als senior ben je in de volle breedte bezig met je vakgebied, krijg je veel verantwoordelijkheid en kom je te werken in een organisatie met korte lijnen.

Je bent onder andere verantwoordelijk voor:

  • Het verwerken van de huuradministratie, van de maandelijkse huurbetalingen tot huurincasso;
  • Het afwikkelen van het proces service- en stookkosten, het bepalen van de voorschotten en het opstellen van de afrekeningen;
  • Het betaalbaar stellen van de inkoopfacturen;
  • Een bijdrage leveren aan een aantal dossiers in de reguliere planning zoals de begroting, de voortgangsrapportages, de verslaglegging en fiscaliteiten;
  • Het signaleren en aanpakken van knelpunten binnen onze financiële systemen en processen waarbij je collega’s helpt deze in de toekomst zelf op te lossen;
  • Het continu verbeteren van de financiële administratie door procesoptimalisatie en het waarborgen van de datakwaliteit.

Vereisten

Wat breng je daarvoor mee of kan je snel ontwikkelen?

Je bent nauwkeurig in je werk en scherp op kansen en knelpunten. Met jouw kennis kijk je kritisch naar je eigen werk, je input en de output van de systemen.

  • HBO werk- en denkniveau op het gebied van financiële processen;
  • Een aantal jaar ervaring in een soortgelijke functie binnen de corporatiesector of vastgoed;
  • Ervaring met Tobias 365.

Benefits

Wat krijg je daarvoor terug?

Je krijgt de ruimte en de ondersteuning om te blijven leren en verder te ontwikkelen. We bieden een salaris in salarisschaal H (maximaal € 4.727,- per maand bij 36 uur) van de CAO Woondiensten.

We hebben uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden met een goed pensioen, een individueel keuze budget met o.a. een half maandsalaris en je vakantietoeslag.

Hybride werken is de nieuwe norm, daarin word je optimaal gefaciliteerd met alle moderne communicatiemiddelen. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring.

Nieuwsgierig en meer weten?

Bel Shalinie Somaroe, coördinator Financiën op telefoonnummer 06-45 16 38 78.

Wil je weten hoe het voelt om bij 3B Wonen te werken? Kom dan een ochtend of middag meelopen.

Hoe kun je reageren?

Ben je enthousiast én nieuwsgierig naar deze veelzijdige functie binnen de leukste corporatie in de regio? Dan nodigen wij je van harte uit te reageren vóór vrijdag 8 november. Stuur je cv én je motivatiebrief!

Een VOG (Verklaring omtrent gedrag) maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, ook al vertrouwen we uiteraard op alle goede bedoelingen.

Bijgewerkt: 2 uur geleden
Vacature ID: 12700585
Probleem melden

3B Wonen

11-50 medewerkers
Huisvesting- en gemeenschapsontwikkeling

3B Wonen is een woningcorporatie in de gemeente Lansingerland en hét aanspreekpunt voor iedereen die wil huren in de sociale sector.

  1. Energieke senior financiële administratie