Peeters Tweewielers
Peeters Tweewielers

Ervaren fietsmonteur (fulltime)

Werknemer
Overige

๐—ช๐—ถ๐—ท ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐—ผ๐—ฝ ๐˜‡๐—ผ๐—ฒ๐—ธ ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ฟ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป ๐—ณ๐—ถ๐—ฒ๐˜๐˜€๐—บ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฒ๐˜‚๐—ฟ ๐—ผ๐—บ ๐—ผ๐—ป๐˜€ ๐˜๐—ฒ๐—ฎ๐—บ ๐˜๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ป! ๐—•๐—ฒ๐—ป ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—ธ๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„๐—ฒ ๐˜‚๐—ถ๐˜๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ถ๐—ป๐—ด?

Wij, Peeters Tweewielers, zijn een fietsenwinkel die gespecialiseerd is in het aanbieden van een breed assortiment aan fietsen en fietsgerelateerde producten en diensten. We zijn gevestigd in Heel en Heythuysen. Wij bieden een uitgebreide selectie fietsen, waaronder elektrische fietsen, stadsfietsen, mountainbikes, racefietsen en kinderfietsen, evenals accessoires zoals fietsonderdelen, kleding en fietsonderhoudsdiensten. Met ons deskundige personeel en onze sterke focus op klantenservice streven we ernaar om fietsers van alle niveaus te voorzien van hoogwaardige producten en advies om hun fietservaring te verbeteren.

Taken

Als ervaren fietsmonteur ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan dagelijkse werkzaamheden die ons bedrijf draaiende houden en onze klanten tevreden stellen. Jouw taken omvatten onder andere het aannemen van reparaties en het uitvoeren van hoogwaardige reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan diverse soorten fietsen. Je staat onze klanten bij met deskundig advies over het onderhoud van hun fietsen, waarbij je hen helpt om de levensduur en prestaties van hun tweewielers te optimaliseren.

Daarnaast speel je een belangrijke rol in het verkopen van bijproducten en accessoires, waarbij je onze klanten adviseert over de beste keuzes om hun fietservaring te verbeteren. Je bent ook verantwoordelijk voor de inkoop van materialen en benodigdheden voor onze werkplaats, waarbij je ervoor zorgt dat we altijd beschikken over hoogwaardige producten om onze klanten te bedienen.

Vereisten

Voor de functie van fietsmonteur bij ons bedrijf verwachten we dat je beschikt over specifieke kennis en ervaring die nodig zijn om succesvol te zijn in deze rol. Hieronder volgen de belangrijkste punten waar we naar op zoek zijn:

โœ… Zelfstandig te werk gaat: We zoeken iemand die in staat is om zelfstandig te werken en verantwoordelijkheid neemt voor zijn taken. Als fietsmonteur bij ons bedrijf is het belangrijk dat je in staat bent om reparaties en onderhoudswerkzaamheden zelfstandig uit te voeren, met oog voor detail en kwaliteit.

โœ… Een proactieve werkhouding heeft: We waarderen een proactieve werkhouding waarbij je niet afwacht maar initiatief neemt. Dit kan variรซren van het signaleren van mogelijke verbeteringen in onze werkprocessen tot het assisteren van collega's wanneer nodig.

โœ… Technisch vaardig is: Als fietsmonteur is technische vaardigheid natuurlijk essentieel. We verwachten dat je een grondige kennis hebt van fietsen en hun componenten, en in staat bent om complexe reparaties uit te voeren. Daarnaast is het belangrijk dat je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen en technieken in de fietsenbranche.

โœ… Ervaring heeft in de fietsenbranche als monteur: We geven de voorkeur aan kandidaten met eerdere ervaring in de fietsenbranche als monteur. Dit kan variรซren van werkervaring in een fietsenwinkel tot ervaring als zelfstandig fietsenmaker. Kennis van verschillende soorten fietsen en merken is een pluspunt.

Benefits

Bij Peeters Tweewielers geloven we in het creรซren van een werkomgeving waarin onze medewerkers zich gewaardeerd en op hun gemak voelen.

Je krijgt de kans om te werken met de nieuwste technieken en gereedschappen in de fietsindustrie.

Maar werken bij Peeters Tweewielers is niet alleen maar serieus werk. We zijn ook trots op onze gezellige bedrijfscultuur, waarin teamwork en een positieve sfeer centraal staan. We organiseren regelmatig teamuitjes, zoals onze jaarlijkse barbecue, waarbij je de kans krijgt om je collega's buiten de werkvloer beter te leren kennen.

Daarnaast bieden we standaard vakantiedagen aan, zodat je voldoende tijd hebt om te ontspannen en op te laden buiten het werk.

Bij Peeters Tweewielers maak je deel uit van een dynamisch team dat gedreven wordt door passie voor fietsen en klanttevredenheid. We streven ernaar om een omgeving te creรซren waarin jouw bijdrage wordt erkend en gewaardeerd.

Kortom, werken bij Peeters Tweewielers betekent deel uitmaken van een team waarin je kunt groeien, plezier kunt hebben en gewaardeerd wordt voor je inzet.

We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in ons team en samen te werken aan het verder uitbouwen van ons succes!

๐—›๐—ฒ๐—ฏ ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜€๐—ธ๐—ถ๐—น๐—น๐˜€ ๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ฟ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ฑ๐—ถ๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ ๐˜‡๐—ผ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป?

๐Ÿ“ฉ Upload je CV en motivatie!

โ˜Ž๏ธ Voor meer informatie kun je ons bellen op: 0475 - 58 23 41

Bijgewerkt: 1 week geleden
Vacature ID: 11178348
Probleem melden

Peeters Tweewielers

11-50 medewerkers
Verhuurdiensten apparatuur
Onze andere openstaande vacatures
Peeters Tweewielers
Open sollicitatie
  1. Ervaren fietsmonteur (fulltime)