Lefit Recruitment & Interim
Lefit Recruitment & Interim

Junior Business Consultant

Roosendaal, Nederland (hybride)
Werknemer
Consulting, Engineering

Werk jij graag in een dynamische organisatie met een team van gedreven collega's? Wil je daarnaast jouw kennis op het snijvlak van business en IT inzetten om de Nederlandse sociaal maatschappelijke sector verder te helpen? Lees dan verder!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een innovatief informatiseringsbureau met focus op non-profit organisaties, zoals woningcorporaties, zorgbedrijven, overheidsinstellingen en onderwijs. Het innovatieve karakter blijkt uit de doorontwikkeling van de dienstverlening en product portfolio, brancheverbreding en samenwerkingsverbanden met kennisinstituten zoals universiteiten. De organisatie is de laatste jaren fors gegroeid en in combinatie met hun materiedeskundigheid, professionaliteit en betrokkenheid ligt er een goede basis. Vanuit dit ‘startpunt’ heeft de organisatie ambitieuze doelen voor de (nabije) toekomst voor verdere groei en ontwikkeling, waar alle collega's aan bijdragen.

Taken

In de functie als Junior Business Consultant ondersteun je klanten op het snijvlak van business en IT. De dienstverlening bestaat uit verschillende speerpunten, variërend van digitale strategie tot organisatie inrichting en van slimmer werken tot informatiebeveiliging. Je voert verschillende uitdagende en vernieuwende projecten naast elkaar uit en werkt altijd met verschillende collega's aan deze projecten.

Naast de projectwerkzaamheden bij klanten wordt er veel aandacht besteed aan de doorontwikkeling van de interne organisatie. Door de platte structuur van de organisatie heeft iedereen hier veel inbreng in. De inhoudelijke kennis vormt de basis voor de dienstverlening, veel interne kennisdeling staat hierin centraal, resulterend in een steile leercurve van de mensen en de organisatie als geheel.

Vereisten

 • Een afgeronde HBO/WO-opleiding, bij voorkeur op het gebied van Bedrijfskundige Informatica, Information Management of ICT-gerelateerd;
 • De drive om je verder te ontwikkelen tot een ervaren professional;
 • Affiniteit met de maatschappelijke sector en of onze thema’s is een pre;
 • Je bent zelfstandig, kritisch, servicegericht en pakt projecten samen met jouw collega’s met beide handen aan;
 • Jij herkent jezelf in: Ondernemerschap, verantwoordelijkheidsgevoel, open communicatie;
 • Je denk in oplossingen en hebt een open houding.

Benefits

Naast een goed basissalaris en een uitstekende bonusregeling, krijg je:

 • Een leaseauto of mobiliteitsvergoeding;
 • Een laptop/tablet;
 • Een pensioenregeling;
 • Diverse (extra) vergoedingen;
 • Coaching, training en opleidingsmogelijkheden;
 • Doorgroeimogelijkheden;
 • Een gedreven, informele en dynamische werkomgeving.

Is jouw interesse gewekt na het lezen van deze vacature of wil je meer informatie? Neem dan contact op met een van onze consultants:

Kim Maas 06-81437245

of

Willemijn van de Crommenacker 06-52405601

Niet jouw vacature? We kijken graag naar mogelijkheden passend bij jouw ervaringen en ambities. Klik hier om je CV vrijblijvend in te sturen. Lefit leert je kennen!

Op de hoogte blijven binnen jouw vakgebied en van interessante opdrachten? Meld je aan voor deelname aan onze LinkedIn groep ICT professionals Nederland en België.

Bijgewerkt: 17 uur geleden
Vacature ID: 11932846
Probleem melden

Lefit Recruitment & Interim

11-50 medewerkers
Werving en selectie

Recruitment & Interim in ICT, Data Science, Sales & Marketing
Jobcoaching - Training - HR Services

 1. Junior Business Consultant