VANDERWOU GroepVANDERWOU Groep

1e Autospuiter (bedrijfsleider)

Dongen, Nederland
Tijdelijk contract
Installatie / Onderhoud / Reparatie

Bij de VANDERWOU Groep zijn ongeveer 140 medewerkers werkzaam, verdeeld over de afdelingen Taxi, Touringcar en Autotechniek. Als organisatie zijn we trots op onze mensen. Zij vormen immers dagelijks het representatieve visitekaartje van ons bedrijf.

Taken

Als 1e autospuiter breng je de zichtbare finish-laag aan van de reparatie. Jouw vakmanschap zorgt ervoor dat het eindresultaat uit de cabine perfect is. Jij bent verantwoordelijk voor kleur, glans, structuur en afwerking. Voor het spuiten weet je dan ook waar je op moet letten en check je of alle stappen goed zijn doorlopen. Daarnaast werk je de carrosserie en/of losse delen voor (verwijderen van oude laklagen, kunststofreparatie, lichte dé- en montagewerkzaamheden, strak maken, aanbrengen van grondmateriaal, schuren en plamuren, afplakken en spuit klaar maken etc.), je voert waar mogelijk deelreparaties uit en voert overige werkzaamheden uit die ervoor zorgen dat het voertuig helemaal gereed is om gespoten te worden.

Daarnaast wil je graag kijken waar de commerciële kansen liggen om deze optimaal te kunnen benutten. We hebben jou er graag bij!

Vereisten

Wij zoeken iemand die:

 • een afgeronde opleiding Autospuiter heeft; bij voorkeur ook een stuk voorbewerking voor zijn rekening kan nemen. (allrounder)
 • ondernemend is
 • in het bezit is van rijbewijs B (C & D is een pré)
 • klantvriendelijk en klantgericht is
 • zelfstandig kan werken
 • flexibel is en geen 9 tot 5 mentaliteit heeft
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift heeft.
 • leidinggevende capaciteiten bezit. (pré)

Benefits

Wij bieden:

 • een verantwoordelijke functie binnen een sterk groeiende organisatie
 • een prettige werksfeer en leuke collega’s
 • een marktconform salaris afhankelijk van opleiding en ervaring
 • goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?Dan nodigen wij je graag uit om jouw motivatie met cv te mailen naar solliciteren(at)vanderwougroep.nlEventueel kun je jouw schriftelijke sollicitatie richten aan:VANDERWOU GroepT.a.v. PersoneelszakenDe Slof 335107 RH Dongen

Heb je vragen over deze vacature?
Bijgewerkt: 1 maand geleden
Vacature ID: 6402819
Over VANDERWOU Groep
Transport/vrachtvervoer/spoorwegen
Dongen, Nederland
UW MOBILITEITSPARTNER UIT MIDDEN-BRABANT De VANDERWOU Groep is al sinds 1927 actief in het personenvervoer in de regio Midden Brabant. Door die jarenlange ervaring zijn wij het aangewezen bedrijf om uw vervoersopdracht te verzorgen. Geen enkel aspect van de branche is ons onbekend. De VANDERWOU Groep bestaat uit VANDERWOU Taxi en VANDERWOU Tours voor het personenvervoer. Daarnaast beschikken we over de afdeling Autoservice, Schadeherstel, Verkeersopleidingen en Bus Factory Benelux.
Dongen, Nederland
Geïnteresseerd?
.doc, .docx, .pdf, .rtf, .txt
Je ontvangt een link om je e-mail te verifiëren en je account wordt aangemaakt. Je kunt ook solliciteren met een wachtwoord aanmaken .
Contactpersoon
DJ
Debby Jansen
Marketing en Communicatie
Geen tijd? Solliciteer gewoon later
We sturen een link naar deze vacature naar je e-mail.
Contactpersoon
Geen tijd? Solliciteer gewoon later
Andere openstaande posities
Deze site is beveiligd met reCAPTCHA.
Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 1. 1e Autospuiter (bedrijfsleider)