VANDERWOU Groep
VANDERWOU Groep

Rijinstructeur

Werknemer
Dienstensector en Productie

Sinds januari 2022 is VANDERWOU Verkeersopleidingen gestart. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde rijinstructeur voor diverse categorieën. Rijbewijs B is vereist, BE, A en AM zijn een pre. Maar, alle categorieën zijn welkom! Zie jij iedere leerling als een nieuwe uitdaging en ben jij naast een harde werker ook nog eens ontzettend gezellig? Lees dan snel verder!

Verder is het belangrijk dat je niet vies bent van een beetje gezelligheid, je komt namelijk te werken in een groeiend familiebedrijf waar we naast hard werken ook van gezelligheid houden.

Ben je geïnteresseerd? Lees dan snel de functie eisen om te checken of je jezelf hierin herkent!

Taken

Als rijinstructeur is het jouw taak om de leerlingen alle vaardigheden aan te leren, zodat leerlingen na het behalen van het rijbewijs zelfstandig en veilig de weg op kunnen. Het is daarom belangrijk dat je duidelijk instructies kunt geven en de leerlingen kunt coachen. Het is natuurlijk zo dat de meeste leerlingen die voor het eerst in een auto rijden zenuwachtig zijn, het is dus ook van belang dat je diegene gerust kunt stellen.

Je weet dus iemand op zijn of haar gemak te stellen, maar ook te corrigeren of te complimenteren wanneer dat nodig is. Daarnaast monitor je goed de progressie van iedere leerling en koppel je de juiste lessen bij hun voortgang.

Vereisten

Wij zoeken iemand met het volgende profiel:

Je bent in het bezit van een geldige WRM-pas – Ben jij nog in opleiding? Informeer dan ook naar de mogelijkheden!

Je vindt het niet erg om ’s avonds of op zaterdag les te geven

Je bent representatief, je praat makkelijk en je bent sociaal vaardig

Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands

Je bent woonachtig in regio Dongen – Tilburg – Breda – Waalwijk

Rijbewijs vereist: Auto (B)

Benefits

Wij bieden:

Een verantwoordelijke functie binnen een sterk groeiende organisatie

Een prettige werksfeer en leuke collega’s

Een marktconform salaris afhankelijk van opleiding, ervaring en leeftijd

Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Interesse?Dan nodigen wij je graag uit om jouw motivatie met cv te mailen naar solliciteren(at)vanderwougroep.nlEventueel kun je jouw schriftelijke sollicitatie richten aan:VANDERWOU GroepT.a.v. PersoneelszakenDe Slof 335107 RH Dongen

Bijgewerkt: 1 dag geleden
Vacature ID: 10958281
Probleem melden

VANDERWOU Groep

Vracht- en pakketvervoer

UW MOBILITEITSPARTNER UIT MIDDEN-BRABANT De VANDERWOU Groep is al sinds 1927 actief in het personenvervoer in de regio Midden Brabant. Door die jarenlange ervaring zijn wij het aa…

Meer informatie
  1. Rijinstructeur