Soeterwold Groep
Soeterwold Groep

Autoschade Monteur (of AST Technicus)

Werknemer
Dienstensector en Productie

Jouw toekomstige werkgever is een groep bedrijven, actief in de automotive branche in de Duin- en Bollenstreek en het Groene Hart. Verdeeld over 6 vestigingen zijn 50 medewerkers actief in het herstellen van autoschade, uitvoeren van auto-onderhoud en het verhuren van campers. Wij kenmerken ons door een plezierige werksfeer en korte lijnen. We willen uitsluitend kwaliteit afleveren en de klant staat áltijd centraal!

Taken

Voor onze ABS autoherstel vestiging in Lisse zijn wij op zoek naar een Autoschade Monteur of Technicus (AST)

Als Autoschade Monteur/Technicus bij ABS Brouwer te Lisse werk je samen in een hecht team in een veilige werkomgeving met goed en modern gereedschap. Elke dag is weer een nieuwe uitdaging. Kwaliteit en klantgerichtheid staan hoog in het vaandel.

Je hebt als hoofdtaak het dé- en monteren van carrosserieschades (en uiteenlopende complexere voertuigsystemen). Je verricht snel en vakkundig de juiste handelingen en past de technieken toe die hiervoor nodig zijn.

Vereisten

Jij bent (aankomend) expert op het gebied van elektronica en voertuigsystemen en zorgt voor de juiste diagnose en handelingen om het probleem te verhelpen, zodat onze klant weer snel en veilig de weg op kan. Goed georganiseerd en volgens de planning ga jij dagelijks aan de slag. Je kunt ook goed werken in een team.

Je hebt een interesse in moderne technische elektronica en bent bereid om je kennis verder uit te breiden.

Je hebt een afgeronde opleiding Auto Schade Technicus niveau 3 of bent die aan het volgen. Mocht je alleen een uitstekende Autoschade Monteur zijn dan nodigen we je ook graag uit om te solliciteren.

Benefits

  • Je kunt van ons verwachten dat je salaris goed is en dat is altijd op tijd.
  • Je komt te werken in een gezellige werksfeer met een vast team (en vrijdagmiddagborrel).
  • Je krijgt voldoende ontwikkelingsmogelijkheden en werkgerelateerde trainingen aangeboden.
  • Je werk is afwisselend, jouw inbreng wordt gewaardeerd met veel ruimte voor eigen inzicht.
  • Je krijgt personeelskorting bij afname diensten van onze groep bedrijven.
  • Je krijgt een nette en moderne werkplek in een professionele werkplaats.

Enthousiast geworden?

Reageer dan snel! Mocht je vragen hebben, neem dan rechtstreeks contact op met Sander van Wijk (vestigingsmanager van ABS Brouwer Lisse) via 0252 417 153.

Past deze functie je niet maar wil je wel graag bij ons werken? Aarzel niet om ons te benaderen, onze directeur en eigenaar Peter Engels gaat graag met je in gesprek en is bereikbaar via 06 118 890 66 of 071 3620 705.

Bijgewerkt: 1 maand geleden
Vacature ID: 9892248
Probleem melden

Soeterwold Groep

11-50 medewerkers
Productie motorvoertuigen

Jouw toekomstige werkgever is een groep bedrijven, actief in de automotive branche in de Duin- en Bollenstreek en het Groene Hart. Verdeeld over 6 vestigingen zijn 50 medewerkers…

Meer informatie
  1. Autoschade Monteur (of AST Technicus)